Добро утро, момичета! Ето ме отново сред вас

!
Нека днес да си изпием кафето на брега на морето.
Снощи късно се върнахме и нямах време да вляза тук, но днес ще се опитам да наваксам и да изчета всичко от форума. Липсвахте ми много, но програмата ни беше толкова сгъстена и натоварена, че вечер като се приберях в хотела нямах сили за нищо и директно се насочвах към леглото. Прекарахме си чудесно, събрахме много нови впечатления. Децата също останаха страшно доволни. Те бяха настанени в турски семейства с деца на тяхната възраст и през цялото време са се забавлявали. Нашият хотел беше на сто метра от Босфора и всяка вечер се разхождахме по брега, гледката е неописуемо красива. Ще ви покажа и снимки, но още не съм ги свалила на компютъра.
Да не забравям за какво сме отишли. На фестивала децата играха чудесно, имаха няколко участия, като последното беше в концертна зала. Представиха България подобаващо, публиката дълго ги аплодира и те бяха много щастливи. Накрая и медали им дадоха, с които те бяха толкова горди, че не ги свалиха по целия път до България.
Ще ви разказвам повече в някои от следващите дни, защото сега трябва да влизам в час, но пак ще наминавам да ви "виждам" през деня.
Хубав ден!