Дианка, нека много те радва порастналата ти девойка!

Весел празник!

, сте толкова мили! Радвам се, че сте тук всеки ден и правите толкова уютно това местенце, където човек може да се откъсне от ежедневието, да сподели мисли, тревоги, радости и винаги да получи разбиране и подкрепа! Много ви обичам!
 , сте толкова мили! Радвам се, че сте тук всеки ден и правите толкова уютно това местенце, където човек може да се откъсне от ежедневието, да сподели мисли, тревоги, радости и винаги да получи разбиране и подкрепа! Много ви обичам! . Училището и то отложи събитието, а сега поканиха и мен на специален обяд в чест на доброволците, които помагат. И така - всичко е под контрол
. Училището и то отложи събитието, а сега поканиха и мен на специален обяд в чест на доброволците, които помагат. И така - всичко е под контрол  . Намерих си и допълнителна работа, без дори и да съм си давала зор да я търся. Сега остана и мъжът ми да си намери работа и нещата да си дойдат на мястото
. Намерих си и допълнителна работа, без дори и да съм си давала зор да я търся. Сега остана и мъжът ми да си намери работа и нещата да си дойдат на мястото  .
.

Мила Йоанка, радвам се,че всичко при вас е добре,радвам се за допълнителната работа, дано сега и съпруга ти да успее
 Мила Йоанка, радвам се,че всичко при вас е добре,радвам се за допълнителната работа, дано сега и съпруга ти да успее  
   пожелавам ви го от сърце, а то ще се случи, само да сте живи и здрави.Пожелавам ти весело изкарване на Деня на майката.С много уважение и обич ти поднасям букетче!!! Бъди щастлива миличка!!!
 пожелавам ви го от сърце, а то ще се случи, само да сте живи и здрави.Пожелавам ти весело изкарване на Деня на майката.С много уважение и обич ти поднасям букетче!!! Бъди щастлива миличка!!!  

Приятна вечер, мили момичета - Лека и спокойна нощ!
 Приятна вечер, мили момичета - Лека и спокойна нощ!

:heart                                                                                                                                 Лека и спокойна нощ!!!
  :heart                                                                                                                                 Лека и спокойна нощ!!!

и с тази весела песничка, която създава чудесно настроение
  и с тази весела песничка, която създава чудесно настроение   

, сядам и аз и после ще отида да гласувам, както казва Бони - после да не се сърдим,че не ни е чул никой.Прекрасен,весел и много слънчев ден на всички!!!
 , сядам и аз и после ще отида да гласувам, както казва Бони - после да не се сърдим,че не ни е чул никой.Прекрасен,весел и много слънчев ден на всички!!!