Напоследък детето ни обвинява, че не му обръщаме никакво внимание, а или имаме работа, или седим на компютрите, няма как взехме си бележка и тези дни й ги посветихме изцяло на нея - играхме на карти и на думи, гледахме заедно филми, ходихме по разходки. Много съм доволна, защото успяхме да купим рокля и сандали за рождения й ден

. Вече си мислех, че това е мисия почти невъзможна - пробвахме десетки рокли и все нещо не ни харесваше - едната била много дълга, другата ужасно пъстра, третата твърде детска
 . Вече си мислех, че това е мисия почти невъзможна - пробвахме десетки рокли и все нещо не ни харесваше - едната била много дълга, другата ужасно пъстра, третата твърде детска  . Като знам какво е сега не искам да си мисля за след няколко години. Със сандалите въпроса го решихме по-бързо - предварително си набелязах магазина, заведохме я там и продавачката й наизвади всички налични бели сандали. Сравнително бързо се спряхме на един модел, който ни хареса и на тримата. Междувременно и тортата избрахме, пак с цената на много преговори и отстъпки от двете страни. Ето така минаха моите три почивни дни. Сега ме чакат ютията и печката. Но преди това предлагам да изпием по кафе.
 . Като знам какво е сега не искам да си мисля за след няколко години. Със сандалите въпроса го решихме по-бързо - предварително си набелязах магазина, заведохме я там и продавачката й наизвади всички налични бели сандали. Сравнително бързо се спряхме на един модел, който ни хареса и на тримата. Междувременно и тортата избрахме, пак с цената на много преговори и отстъпки от двете страни. Ето така минаха моите три почивни дни. Сега ме чакат ютията и печката. Но преди това предлагам да изпием по кафе.  

Затова бъдете колкото може повече време заедно и не изпускайте тези моменти - после стават все по-малко, но по-скъпи
 Затова бъдете колкото може повече време заедно и не изпускайте тези моменти - после стават все по-малко, но по-скъпи   

Миленче, Бони много добре ти е казала  - отделяйте повече време за децата си,не ги лишавайте от присъствието си,вниманието,игрите заедно - това остава завинаги в тяхното съзнание.Малката ми дъщеря е на 29г., сега, вече майка не спира да ми благодари за всичко,което съм правила за нея и сестра й,винаги казва,че така ще постъпва с Тони - да го приспива с приказките на Андерсън,Перо и други, да го обгражда с внимание,вече пораснал да го насърчи да чете книги - това се помни от децата,от личен опит го знам.
 Миленче, Бони много добре ти е казала  - отделяйте повече време за децата си,не ги лишавайте от присъствието си,вниманието,игрите заедно - това остава завинаги в тяхното съзнание.Малката ми дъщеря е на 29г., сега, вече майка не спира да ми благодари за всичко,което съм правила за нея и сестра й,винаги казва,че така ще постъпва с Тони - да го приспива с приказките на Андерсън,Перо и други, да го обгражда с внимание,вече пораснал да го насърчи да чете книги - това се помни от децата,от личен опит го знам.  Относно избора на дрехи и обувки - сега децата от много малки имат собствено мнение и го отстояват упорите.Дидка, къде сте днес мила,искрено се надявам да сте добре.Приятна и спокойна вечер на всички!!!
 Относно избора на дрехи и обувки - сега децата от много малки имат собствено мнение и го отстояват упорите.Дидка, къде сте днес мила,искрено се надявам да сте добре.Приятна и спокойна вечер на всички!!! 

. Тая нощ при нас валя доста, гръмотевици,силен вятър,а тая сутрин дърветата блестят на слънчевите лъчи със сребърни капчици.Пожелавам на всички - приятен, спокоен и весел ден!
. Тая нощ при нас валя доста, гръмотевици,силен вятър,а тая сутрин дърветата блестят на слънчевите лъчи със сребърни капчици.Пожелавам на всички - приятен, спокоен и весел ден!