!Лека нощ!
 !Лека нощ!

!Лека нощ!
 !Лека нощ!

Ето и кафето пристига
  Ето и кафето пристига   
  Вярно, неприятно е -  но този, който е направил злината просто не знае, че "Който зло мисли, зло намира". Усмихни се и просто забрави
 Вярно, неприятно е -  но този, който е направил злината просто не знае, че "Който зло мисли, зло намира". Усмихни се и просто забрави   

Добро утро - Бони, много си самотна тая сутрин,сядам на
 Добро утро - Бони, много си самотна тая сутрин,сядам на  с теб и ще чакам останалите прекрасни дами.Вчера изкарахме чудесен рожден ден на Тони,бяхме на заведение - с много гости,дечица,остава незабравимо! Дидка, нали знаеш,че злото и лошотията нямат почивен ден,не се притеснявай мила,шарен свят - има от всичко и зло и добро,дано доброто трайно се настани в живота ти и ти носи много радост
 с теб и ще чакам останалите прекрасни дами.Вчера изкарахме чудесен рожден ден на Тони,бяхме на заведение - с много гости,дечица,остава незабравимо! Дидка, нали знаеш,че злото и лошотията нямат почивен ден,не се притеснявай мила,шарен свят - има от всичко и зло и добро,дано доброто трайно се настани в живота ти и ти носи много радост  Непрекъснато си мисля за Дианка и Стилиянош - дано всичко се оправи.Мили момичета, пожелавам ви прекрасен и много успешен ден.
 Непрекъснато си мисля за Дианка и Стилиянош - дано всичко се оправи.Мили момичета, пожелавам ви прекрасен и много успешен ден.  

.Една приятелка ще ми прати нейната.Трябва да пристигне утре или вдругиден.Исках на 1 юни да заведа малкия в Морската градина и .......ще успея.Иле,мерси,че търси с мен.От години домоуправителя в кооперацията ме пита кой влиза и излиза в къщи.Дори в началото е искал лични данни на бившия ми мъж/и ,,насила,,го записа в домовата книга,че живеел тук,тъй като понякога преспиваше у нас.И не само мен.И ми обяснява,че така опазвал етажната собственост и лични неща/велосипеди,детски колички../на стълбището.Тази сутрин му казах,че  въпросите към мен са дотук,не виждам какво е опазил.Че ми писна в моя собствен дом някой да ми прави разписание.
 .Една приятелка ще ми прати нейната.Трябва да пристигне утре или вдругиден.Исках на 1 юни да заведа малкия в Морската градина и .......ще успея.Иле,мерси,че търси с мен.От години домоуправителя в кооперацията ме пита кой влиза и излиза в къщи.Дори в началото е искал лични данни на бившия ми мъж/и ,,насила,,го записа в домовата книга,че живеел тук,тъй като понякога преспиваше у нас.И не само мен.И ми обяснява,че така опазвал етажната собственост и лични неща/велосипеди,детски колички../на стълбището.Тази сутрин му казах,че  въпросите към мен са дотук,не виждам какво е опазил.Че ми писна в моя собствен дом някой да ми прави разписание.
 . Убедила си се и в силата на приятелството - какво по-хубаво да имаш до себе си хора, които да ти подадат ръка в труден момент. Пожелавам ви да си изкарате много весело на първи и да подариш на малкия сладур незабравим празник!
 . Убедила си се и в силата на приятелството - какво по-хубаво да имаш до себе си хора, които да ти подадат ръка в труден момент. Пожелавам ви да си изкарате много весело на първи и да подариш на малкия сладур незабравим празник! . С баща й я обикаляме на смени, защото и двамата сме на работа - вчера той си остана вкъщи, днес съм аз. Горкото ми детенце, пребледняла и отпусната е, не съм свикнала да я гледам такава. Дано да се оправи, че след два дни е рожденичка - всичко вече е организирано и тя чака с нетърпение големия ден.
 . С баща й я обикаляме на смени, защото и двамата сме на работа - вчера той си остана вкъщи, днес съм аз. Горкото ми детенце, пребледняла и отпусната е, не съм свикнала да я гледам такава. Дано да се оправи, че след два дни е рожденичка - всичко вече е организирано и тя чака с нетърпение големия ден. 

МИЛЕНЧЕ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИЛИЯТ ТИ БАЩА - ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, А ВИЕ ДА ГО ДАРИТЕ С МНОГО ОБИЧ И ЩАСТИЕ!
 МИЛЕНЧЕ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИЛИЯТ ТИ БАЩА - ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, А ВИЕ ДА ГО ДАРИТЕ С МНОГО ОБИЧ И ЩАСТИЕ!  

Миленка, много съжалявам за състоянието но Веси, от сърце й пожелавам бързо оздравяване и много весел рожден ден.Всичко добро,миличка!
 Миленка, много съжалявам за състоянието но Веси, от сърце й пожелавам бързо оздравяване и много весел рожден ден.Всичко добро,миличка!