Да се наредя и аз с кафето

Подухва един свеж ветрец, само да не ни донесе буря, но спокойствието в душите е по-важно.
Хубав ден

Добро утро, момичета днес е Спасовден - Възнесение Господне, 40дни след Великден се отбелязва тоя ден. Нека вярата ни в доброто никога не свършва и като добри християни да помним и живеем с мисълта за Исус Христос.
 Добро утро, момичета днес е Спасовден - Възнесение Господне, 40дни след Великден се отбелязва тоя ден. Нека вярата ни в доброто никога не свършва и като добри християни да помним и живеем с мисълта за Исус Христос.  

Мили дами, идвам на
 Мили дами, идвам на  със вас - отново е много цветно и сърдечно тук, благодаря ви за което. Дидка, много ме трогна - толкова се радваш за  бебе Йоанка, това ми говори как умееш да живееш с радоста на приятели,браво на теб,много си мила и добра!При нас е доста хладничко и за днес попадаме пак и отново в кодове за опасни капризи на времето, е няма как, ще се търпи.Пожелавам на всички много весел, приятен и успешен ден!
 със вас - отново е много цветно и сърдечно тук, благодаря ви за което. Дидка, много ме трогна - толкова се радваш за  бебе Йоанка, това ми говори как умееш да живееш с радоста на приятели,браво на теб,много си мила и добра!При нас е доста хладничко и за днес попадаме пак и отново в кодове за опасни капризи на времето, е няма как, ще се търпи.Пожелавам на всички много весел, приятен и успешен ден!  

!
 ! 

Мили дами, днес ви каня на това местенце,Натали,Иле, давайте коктейлите.Чакам ви!!!
 Мили дами, днес ви каня на това местенце,Натали,Иле, давайте коктейлите.Чакам ви!!!  

Момичета, при нас се задава нещо лошо - притъмня,чуват се далечни все още гръмотевици, само се моля да не пада град,иначе проливен дъжд е гарантиран
 Момичета, при нас се задава нещо лошо - притъмня,чуват се далечни все още гръмотевици, само се моля да не пада град,иначе проливен дъжд е гарантиран