Миленка,радвам се,че си при нас!

Миленка,радвам се,че си при нас!Как тече денят на Веселите готвачи? - Юни '13
- janova
- магьосник в кухнята 
- :: 90 снимки от janova
Re: Как тече денят на Веселите готвачи?
 Миленка,радвам се,че си при нас!

Миленка,радвам се,че си при нас!- mami48
- магьосник в кухнята 

Миленче,разбирам колко ти е трудно в момента,но миличка,все пак не краят на света - за Веси,това ще е стресиращо,за теб липсата на съпруг, мисля,всичко е преодолимо,нали е за добро - такъв е животът мило момиче,не знаеш в кой момент ти е приготвил нещо положително или негативно,но ние хората сме устроени така,че да се справяме със всякакви ситуации  - ти си силен човек,не е трудно да го разбера без да съм те виждала,запомни - ти можеш да се справиш, в името на семейството.
 Миленче,разбирам колко ти е трудно в момента,но миличка,все пак не краят на света - за Веси,това ще е стресиращо,за теб липсата на съпруг, мисля,всичко е преодолимо,нали е за добро - такъв е животът мило момиче,не знаеш в кой момент ти е приготвил нещо положително или негативно,но ние хората сме устроени така,че да се справяме със всякакви ситуации  - ти си силен човек,не е трудно да го разбера без да съм те виждала,запомни - ти можеш да се справиш, в името на семейството.  

Хайде миличка, горе главата - ние сме тук и много те обичаме,сама няма да се почувстваш нито за миг - само да сте живи и здрави,другото все някак ще се подреди.
 Хайде миличка, горе главата - ние сме тук и много те обичаме,сама няма да се почувстваш нито за миг - само да сте живи и здрави,другото все някак ще се подреди.  

- vyra59
- магьосник в кухнята 
- :: 25 рецепти от vyra59
- :: 43 снимки от vyra59
Здравейте приятелки  

Благодаря на всички вас за разхладителните коктейлчета, сладоледчета и красива обстановка! 

Миленче, сега си в труден период, но трябва да преодолееш тъгата от раздялата, страха за Весито(ще и липсва тати) 

Животът ни поднася какво ли не, но ние сме с теб, ти ще се справиш 

Наталка, може би променяш диоптъра на очилата, предполагам, че вече са ти се оправили очите 

Преди малко се прибрах от работа и пуснах пералнята и хоп тук 

Желая ви хубав следобед и дано стане по-прохладно 

Благодаря на всички вас за разхладителните коктейлчета, сладоледчета и красива обстановка!

Миленче, сега си в труден период, но трябва да преодолееш тъгата от раздялата, страха за Весито(ще и липсва тати)

Животът ни поднася какво ли не, но ние сме с теб, ти ще се справиш

Наталка, може би променяш диоптъра на очилата, предполагам, че вече са ти се оправили очите

Преди малко се прибрах от работа и пуснах пералнята и хоп тук

Желая ви хубав следобед и дано стане по-прохладно

- Sirena
- магьосник в кухнята 
- :: 17 рецепти от Sirena
- :: 171 снимки от Sirena
Ето ги питиетата

Миленче, няма де ви е лесно, минала съм го този път и ще ти кажа, че още самолета не излетял и се почваше - кран протекъл, печка не пече, бойлер тече, по него време се научих и патрон на вратата да сменям и тогава станах "мъжко момиче". Но гордостта, че се справяш с предизвикателствата и се грижеш за детето си е оправдана, а и нали мъжа ти ще си идва на 2 месеца, просто ще се чакате и ще посрещаш скъп гост .
 .

Миленче, няма де ви е лесно, минала съм го този път и ще ти кажа, че още самолета не излетял и се почваше - кран протекъл, печка не пече, бойлер тече, по него време се научих и патрон на вратата да сменям и тогава станах "мъжко момиче". Но гордостта, че се справяш с предизвикателствата и се грижеш за детето си е оправдана, а и нали мъжа ти ще си идва на 2 месеца, просто ще се чакате и ще посрещаш скъп гост
 .
 ."Бъди себе си, има достатъчно други хора."
						- 
				Ili71
- виртуоз с тиган 
- :: 1 рецепти от Ili71
- :: 2 снимки от Ili71
Ех че е хубаво. Всичко е сервирано и аз идвам на готово  

Миленка, я горе главата. Никак няма да ти е лесно. Ще бъдеш и мама и тати и майстор в къщи и всичко, но ти си смело момиче! Ще се справиш 

И аз съм се грижила сама за двете си деца, но с тази разлика че никого не чаках да се прибере. Времето минава неусетно. Никога не знаеш какво друго ще излезе на хоризонта.
Ние всички сме с теб 

Миленка, я горе главата. Никак няма да ти е лесно. Ще бъдеш и мама и тати и майстор в къщи и всичко, но ти си смело момиче! Ще се справиш

И аз съм се грижила сама за двете си деца, но с тази разлика че никого не чаках да се прибере. Времето минава неусетно. Никога не знаеш какво друго ще излезе на хоризонта.
Ние всички сме с теб

- 
				rusowelka51
- виртуоз с тиган 
- :: 2 снимки от rusowelka51
Миленче, сигурна съм че ще се справиш 2 месеца ще минат много бързо пък нали има скайп ще се виждате чувате Горе главата  

rusowelka51.snimka.bg/other/sreshti-s-priyateli.696225.28150919
						- ivkaa75
- магьосник в кухнята 
- :: 4 рецепти от ivkaa75
- :: 3 снимки от ivkaa75
Миленка,да ти кажа и аз,че си силна това е ясно
няма как ще се справиш,момичетата са казали всичко
ние сме с тебе успех мила

няма как ще се справиш,момичетата са казали всичко
ние сме с тебе успех мила

- mami48
- магьосник в кухнята 

Момичета, пожелавам ви - весела, приятна и спокойна вечер!!!
 Момичета, пожелавам ви - весела, приятна и спокойна вечер!!!  

- mami48
- магьосник в кухнята 

Дидка и Зарче - Лека и много спокойна нощ,вълшебни сънища милички!
 Дидка и Зарче - Лека и много спокойна нощ,вълшебни сънища милички!  

- Sirena
- магьосник в кухнята 
- :: 17 рецепти от Sirena
- :: 171 снимки от Sirena
Лека и спокойна нощ

"Бъди себе си, има достатъчно други хора."