Днес е Черешова Задушница!
Този ден е в памет на всички починали православни християни и е наричан още Спасова задушница.
Бог да прости починалите ни роднини и близки

"Дай Господи прошка на греховете на починалите твои раби. Прости техните волни или неволни грехове, които са сторили на земята и направи вечна паметта им."
Задушница
От малката звънарня непрестанен
разнася се от тъмно звън камбанен...
Ти, който и да бъдеш, спри от път,
спомни онез, що минаха отвъд!
И на колене прошепни полека:
На мъртвите пръстта да бъде лека!
И горе, пред небесните врати,
греха Господ на всички да прости!
По твоя път лъжовен и далечен
недей забравя – само Бог е вечен....
И някой ден, в един незнаен час,
и ти ще клюмнеш като житен клас!
Йордан Стубел
Из сборника "Детска вяра"

Не дойде да види малкия като се роди, нито пък на кръщинето. Бог да му прости,нищо че е жив!!!
 Не дойде да види малкия като се роди, нито пък на кръщинето. Бог да му прости,нищо че е жив!!!

Аз вече потопих крачетата си в морето миналата седмица с мечти за по-дълго пребиваване
 Аз вече потопих крачетата си в морето миналата седмица с мечти за по-дълго пребиваване   

,но нямах интернет -правели профилактика,сега всичко е наред. Миленче, страхотно местенце си избрала мила, пиши ме първа - обожавам морето! Дидка, миличка,не тъгувай - всеки си плаща рано или късно за всичко,което е сторил в съзнателният си живот,не съди никого,дори и родителите си - такова е тяхното виждане на нещата,а по принцип и на всеки човек,ако бяхме еднакви - нищо нямаше да е същото в тоя живот, горе главата,аз те обичам много,детенцето ти също,усмивка миличка!
 ,но нямах интернет -правели профилактика,сега всичко е наред. Миленче, страхотно местенце си избрала мила, пиши ме първа - обожавам морето! Дидка, миличка,не тъгувай - всеки си плаща рано или късно за всичко,което е сторил в съзнателният си живот,не съди никого,дори и родителите си - такова е тяхното виждане на нещата,а по принцип и на всеки човек,ако бяхме еднакви - нищо нямаше да е същото в тоя живот, горе главата,аз те обичам много,детенцето ти също,усмивка миличка!  
   Сега ви пожелавам  - прекрасен,весел и много приятен ден!
 Сега ви пожелавам  - прекрасен,весел и много приятен ден!