Миленка, съчувствам ти, знам, че е много тъжна раздялата, но с времето ще се успокоиш и три месеца ще минат неусетно

Ще кажеш отстрани е много лесно и си права, но ние сме с теб

Сега сервирам по едно

ХУБАВА И ПРОХЛАДНА НЕДЕЛЯ!

Добро утро,мили момичета,сядам на
 Добро утро,мили момичета,сядам на  ,да ви видя и да се заредя положително за днешният ден.Миле,благодаря ти,че си публикувала и ни напомняш Седмицата на дъщерята - при мен са две,наистина мила, светът нямаше да е същият без моите прекрасни момичета.Благодаря на Бог,че ме е дарил с такова щастие - майка на две невероятни дъщери,да са ми живи и здрави,не само моите,всички дъщерички - да са ни опора и радост!!!Момичета,не забравяйте,че днес ще бъде един от най - горещите дни на лятото,пазете се от слънцето,колкото е полезно,толкова и вреди нанася.
 ,да ви видя и да се заредя положително за днешният ден.Миле,благодаря ти,че си публикувала и ни напомняш Седмицата на дъщерята - при мен са две,наистина мила, светът нямаше да е същият без моите прекрасни момичета.Благодаря на Бог,че ме е дарил с такова щастие - майка на две невероятни дъщери,да са ми живи и здрави,не само моите,всички дъщерички - да са ни опора и радост!!!Момичета,не забравяйте,че днес ще бъде един от най - горещите дни на лятото,пазете се от слънцето,колкото е полезно,толкова и вреди нанася.  Прекрасен ден на всички!!!
 Прекрасен ден на всички!!!  

Добро утро,милички МИЛЕНКА и ВЕСИ  - не тъгувайте ,не унивайте,избършете сълзите,усмихнете се - само така ще изпратите много положителна енергия към вашият татко,а това означава,че той ще е добре,а вие щастливи от това ! Когато някой от семейството го няма,чувстваме голяма мъка,но когато е за хубаво,нека му стискаме палци - да успее,нека се заредим положително и да чакаме с нетърпение срещата с него,така разбираме,какво означава за нас и ни кара да бъдем щастливи,че го имаме в живота си.Много целувки от мен милички, идете на разходка  - да се поразсеете,погледайте морето,после не забравяйте да се отбиете при нас,ние винаги ще ви чакаме !
 Добро утро,милички МИЛЕНКА и ВЕСИ  - не тъгувайте ,не унивайте,избършете сълзите,усмихнете се - само така ще изпратите много положителна енергия към вашият татко,а това означава,че той ще е добре,а вие щастливи от това ! Когато някой от семейството го няма,чувстваме голяма мъка,но когато е за хубаво,нека му стискаме палци - да успее,нека се заредим положително и да чакаме с нетърпение срещата с него,така разбираме,какво означава за нас и ни кара да бъдем щастливи,че го имаме в живота си.Много целувки от мен милички, идете на разходка  - да се поразсеете,погледайте морето,после не забравяйте да се отбиете при нас,ние винаги ще ви чакаме !  

! Щастлива съм, че ви имам за приятелки
 ! Щастлива съм, че ви имам за приятелки  !
 ! 

Аз сега забърквам второто си кафе и чета посланията ви
 Аз сега забърквам второто си кафе и чета посланията ви   
  Ще се справите с Веси, сигурна съм в това
 Ще се справите с Веси, сигурна съм в това   

, а на всички нас, които чакаме да ни дойдат в къщите готови отгледани - нека ги приемем като наши дъщери и нека всички - и момичета, и момчета са ни живи и здрави и да ни носят само радост
 , а на всички нас, които чакаме да ни дойдат в къщите готови отгледани - нека ги приемем като наши дъщери и нека всички - и момичета, и момчета са ни живи и здрави и да ни носят само радост   

ИВЧЕ,като ни напече много,нека се преместим тук - по - хладничко ще е,Наталка няма да си дава зор днес,така че може да ни поднесе коктейли  - Или,Миле,разчитам на вас за сладолед и нещо сладичко,хайде - Бони,Миленче,Веси,Дидка,Ивче,Илинка,Натали,Верче,дано не пропускам някоя сладуранка - Дидка вземи и Зарчето - чакам ви милички!!!
 ИВЧЕ,като ни напече много,нека се преместим тук - по - хладничко ще е,Наталка няма да си дава зор днес,така че може да ни поднесе коктейли  - Или,Миле,разчитам на вас за сладолед и нещо сладичко,хайде - Бони,Миленче,Веси,Дидка,Ивче,Илинка,Натали,Верче,дано не пропускам някоя сладуранка - Дидка вземи и Зарчето - чакам ви милички!!!