PALMI.jpg
Добро утрооооооооооооооо!!! Вчера ,написвайки поста си ....... дим да го няма ,остави ,че го няма .....ами и не мога да вляза ,пак отново и ......

в тая жега ......нямам никакво търпение и се отказах .Видях ,че сте добре ....и това ме изпълни с желание за нови подвизи !!!!!!!!

И то какви подвизи .....да отпрашим към плажа ....всички без милото ми мъжле .....с който през лятото се засичаме рядко и за броени часове ......но така е сезона е в разгара си и не може да е по-друг начин !!!Важното за мен ,че той държи да прекарваме добре ,и егоизма при него липсва ....да ми е жив и здрав !!!Прибра се в 3 часа след полунощ и първото,което попита бе "Прекарахте ли добре на плажа?".....Как да не го обичам ?!

МАМИ ,добре съм ,благодаря ти ,добре е и Стелиош ......въпроса е ,че близо 3месеца вече бе примерен и изпълняваше всичко както трябва .....но тия дни на плажа ми прави разни маймунски номера ????!!!

бяга,подскачайки на единия крак и ми опъва нервите до крайност ,наближава да отидем на лекар ,края на август и се опитвам да му обясня ,да потърпи още малко да не узорва крака си ,но..........да не забравям ,че той е едно ,много ,живо и неспиращо се дете ....преди да стане инцидента всички му викаха "Кентерис".гръцкия шампион на 100метра ,даже в чест на него и един нов кораб ,много бърз бе именуван .Разбирам го ,но се притеснявам ,да не увреди нещо в последния момент . Утре сме на църква с Виви ,той ще остане в къщи ,защото е на разстояние от нас и не искам дарискувам и с това . Утре е много голям празник ,днес ми е протеинов ден след плодовия ,но не ми дава сърце днес да ям месо или каквото и да е протеиново ,пък и един ден е и така ,и днес плодове .......хубави са ,но вчера по едно време си мислех и за нещо простичко ......напр. един миш маш ?!

,но хапнах малко диня ......и забравих за миш-маша .....хахаха........каква съм умница ,на майка ми най-умното дете !!!МАМИ,хубаво си направила за консулта с лекар ,щом сега ти е толкова ниско,не рискувай ,ще се позахлади и времето и тогава ще е смятам по-удачно за теб !!!

ДИДКА,пишейки и аз се смея и си мисля за теб ,че ще си удовлетворена от днешния ми пост

Смях се и с идеята,която имаш за твоята приятелка ......нож с две остриета е ......искаш дасториш добро дело ,но .......може и да се порежеш !!!!!

Времето ще покаже ,важното е че си доброо дете и мислиш положително !!!Миналата година с Виви бяхме във Варна и прекарахме супер ....остави ,че бе един от най-топлите дни .....посетихме и ние зоопарка ....не ни се тръгваше .....и изядох и 400гр. един сладолед насипен ?! не зная как да го кажа с горски плодове ......мммммммм и после рибка,картофи ,таратор ,салата и бира на някакви дюни ни заведе брат ми ,той служи някога там и е на ти с Варна ,а за мен добре дошло ,че не се лутаме ...някога посещавахме често тоя за мен най-красив град ,но от 18 години .......веднъж с мъжа ми ,очарован и той остана ,и веднъж миналата година .......и всичко бе мноооооого различно ,европейско ........и ми хареса ,ако може и мисленето да се промени ........по-европейско да стане ,ще е още по-добре !!! С пожелания за един красив ,слънчев и приятен ден !!!ИВЕ,и догодина живи и здрави ,отново ви искам на почивка ......не за няколко ,а за по-вечко ,за даимате сили за зимата !!!!!БОНИ <

?! Разпускаш на някое уютно местенце ,може би .........или ?! Както и да е,да прекарваш добре !!! МИЛЕ,леки натеб ,писали сме заедно ,но аз докато свърша моя ферман........

:
pagota.jpg
019.JPG
И на живо Виви със сладоледа ......и умря от смях ,намирайки си и мъж !!!! Спомени ,спомени .....