И музика за релакс
[youtube]http://youtu.be/VC3qO2V1AXY[/youtube]

, а ние с моя съпруг ще ходим на гости в сестра му
 , а ние с моя съпруг ще ходим на гости в сестра му  . Аз съм любителка на биричката(много я обичам) и затова сервирам по една да пийнем, пък да става каквото ще
 . Аз съм любителка на биричката(много я обичам) и затова сервирам по една да пийнем, пък да става каквото ще  

имам нов телефон и сега мъкаааааа
 имам нов телефон и сега мъкаааааа 

и ето ме с нова придобивка
 и ето ме с нова придобивка  
  ама и аз съм като малките деца.... радвам се на всички нови придобивки
 ама и аз съм като малките деца.... радвам се на всички нови придобивки  

Привет,мили момичета, до сега бях със малкото коте на бабка,беше весело.Натали, страхотно чувство за хумор имаш и друг път съм ти казвала,смях се поне 10м.,как можа да напишеш - мъжа ми го тръшна вирус,трогателно сладка си,поне се посмях с теб,дано се оправи душицата скоро,че е много гаден тоя вирус.
 Привет,мили момичета, до сега бях със малкото коте на бабка,беше весело.Натали, страхотно чувство за хумор имаш и друг път съм ти казвала,смях се поне 10м.,как можа да напишеш - мъжа ми го тръшна вирус,трогателно сладка си,поне се посмях с теб,дано се оправи душицата скоро,че е много гаден тоя вирус.  Илинка  - Честито миличка, със здраве да си го ползваш!!!
 Илинка  - Честито миличка, със здраве да си го ползваш!!!  Верче,браво на теб,добра работа си свършила и питка за капак на всичко
 Верче,браво на теб,добра работа си свършила и питка за капак на всичко  

Лека и спокойна нощ,милички !!!
 Лека и спокойна нощ,милички !!!  

ИВЧЕ - слънчево момиче,как можах да те пропусна,добре се трудите на село,браво милички  - страхотни сте!
 ИВЧЕ - слънчево момиче,как можах да те пропусна,добре се трудите на село,браво милички  - страхотни сте!  

Дидка и Зарче,поиграхте ли днес навън - ние с Тони много?! Сега ви пожелавам  - Лека и спокойна нощ!!
 Дидка и Зарче,поиграхте ли днес навън - ние с Тони много?! Сега ви пожелавам  - Лека и спокойна нощ!!  

!
 ! 

!
 !