[youtube]http://youtu.be/g_7C1A9I1bc[/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=g_7C1A9I1bc
Добро утро

Ивка, благодаря за кафето

Йоанка мила, радвам се че се обаждаш
 ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО МОМЧЕТО, ДА ВИ РАДВА И УСПЯВА И ДА СТАНЕ ДОБЪР ЧОВЕК
 ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО МОМЧЕТО, ДА ВИ РАДВА И УСПЯВА И ДА СТАНЕ ДОБЪР ЧОВЕК    
 Дианка миличка, благодаря ти
 Ти си един неуморим източник на енергия - непрекъснато тичаш насам-натам. Деца, работа, домакинстване ... И сега нова работа - знам че Тапер-а не е непрекъснат източник на доходи, но ще смогваш ли и с новата работа. Тя вероятно ще изисква 8-часов работен ден, щом е държавна ...
 Ти си един неуморим източник на енергия - непрекъснато тичаш насам-натам. Деца, работа, домакинстване ... И сега нова работа - знам че Тапер-а не е непрекъснат източник на доходи, но ще смогваш ли и с новата работа. Тя вероятно ще изисква 8-часов работен ден, щом е държавна ...Дидка, дано днес и ти, и Зари сте по-добре - много неприятни са тези вируси

Кате, какви чушки бе мила - ти довчера едва си намираше място
 Защо не се пазиш, зеленчуци все още има - сега им е сезона. Дано напълно си оздравяла
 Защо не се пазиш, зеленчуци все още има - сега им е сезона. Дано напълно си оздравяла   
 Ама и аз като лоща свекърва - от понеделник сутрин ... С най-добри чувства ви пиша

Хубав ден и успешна нова седмица

Йоанка,радвам се,че си писала,че сте добре,нека винаги е така при вас. Миличка Бони,не ти се сърдя,че ме хокаш,напротив,но така съм устроена - обичам нещо да правя,не мога да бедействам и затова впрягам енергията си в нещо полезно,приключих с печените чушки,напеках достатъчно и за лютеница,сега ми остават камбите -пълнени със зеле и моркови и късно есента киселото зеле\ допуснала съм грешка - не бедействам,а бездействам\ моля за извинение. Таничка,браво на теб,намираш време и за зимнина.
 Йоанка,радвам се,че си писала,че сте добре,нека винаги е така при вас. Миличка Бони,не ти се сърдя,че ме хокаш,напротив,но така съм устроена - обичам нещо да правя,не мога да бедействам и затова впрягам енергията си в нещо полезно,приключих с печените чушки,напеках достатъчно и за лютеница,сега ми остават камбите -пълнени със зеле и моркови и късно есента киселото зеле\ допуснала съм грешка - не бедействам,а бездействам\ моля за извинение. Таничка,браво на теб,намираш време и за зимнина.  Прекрасен и успешен ден на всички!!!
 Прекрасен и успешен ден на всички!!!  

аз ще почна зимнината от другата седмица като изляза в отпуск и от сега съм предупредена да не прекалявам.
  аз ще почна зимнината от другата седмица като изляза в отпуск и от сега съм предупредена да не прекалявам.

,треперих от гише на гише.Притеснявах се и дали работодателят ще ме чака още една седмица,да не е тичане на празно....Свърших си всичката работа,взех си детето в определеното време/от баба му/ и тичах и до фирмата лично да попитам какво ще ме правят,и ДА ще ме чакат до другата седмица до вторник или сряда,да стане готова здравната ми книжка.
 ,треперих от гише на гише.Притеснявах се и дали работодателят ще ме чака още една седмица,да не е тичане на празно....Свърших си всичката работа,взех си детето в определеното време/от баба му/ и тичах и до фирмата лично да попитам какво ще ме правят,и ДА ще ме чакат до другата седмица до вторник или сряда,да стане готова здравната ми книжка.