сипвам кафе за добро утро и изчезвам

Сядам и аз набързичко с чаша горещо кафе
 Сядам и аз набързичко с чаша горещо кафе   

Дано всичко да е ОК
 Дано всичко да е ОК   
  Малко ти остана още, стискай зъби и си мечтай за почивкааа ...
 Малко ти остана още, стискай зъби и си мечтай за почивкааа ... 

. Трогнахте ме с това, че съм ви липсвала, честичко сте се сещали за мен. А Аз от началото на месеца бях без компютър и не можех да ви се обадя. Чак онзи ден вече почти се разбра какъв му е проблема, някой от всичките кабели, които са включени в него дава на късо и не мога да го включа, сега изобщо не го изключвам и се моля да не спре тока, че пак ще остана без него.
 . Трогнахте ме с това, че съм ви липсвала, честичко сте се сещали за мен. А Аз от началото на месеца бях без компютър и не можех да ви се обадя. Чак онзи ден вече почти се разбра какъв му е проблема, някой от всичките кабели, които са включени в него дава на късо и не мога да го включа, сега изобщо не го изключвам и се моля да не спре тока, че пак ще остана без него.  , нищо не ми се правеше) и сега вече правим планове за следващия един месец.
 , нищо не ми се правеше) и сега вече правим планове за следващия един месец.

Добро утро,Добър ден мили момичета - от сутринта правя неуспешни опити да влезна тук,но не ми отваря страницата и ето най - после,вече изпих две
 Добро утро,Добър ден мили момичета - от сутринта правя неуспешни опити да влезна тук,но не ми отваря страницата и ето най - после,вече изпих две  и един чай.Много ми е хубаво,че Миленчето е сред нас отново - Миленка и ние те обичаме много миличка,радвам се,че чакате тати с нетърпение,имайте търпение и това ще стане,бъдете много,много щастливи!Бонинка,добре сме миличка,Тони днес е на ясла,да видим каква ще я свърши - първи ден ще бъде цял ден,дано всичко е наред.
 и един чай.Много ми е хубаво,че Миленчето е сред нас отново - Миленка и ние те обичаме много миличка,радвам се,че чакате тати с нетърпение,имайте търпение и това ще стане,бъдете много,много щастливи!Бонинка,добре сме миличка,Тони днес е на ясла,да видим каква ще я свърши - първи ден ще бъде цял ден,дано всичко е наред.  Дидка,благодаря ти мило момиче за късметчето,дано на всички донесе много късмет и успешен ден,дано Илинка успее,Дианка също,ние ги подкрепяме и стискаме палци!!!
 Дидка,благодаря ти мило момиче за късметчето,дано на всички донесе много късмет и успешен ден,дано Илинка успее,Дианка също,ние ги подкрепяме и стискаме палци!!!  Натали,не остана миличка,скоро ще можеш да се отпуснеш и починеш от напрежение и тичане,успех миличка.
 Натали,не остана миличка,скоро ще можеш да се отпуснеш и починеш от напрежение и тичане,успех миличка.  Сега ви пожелавам прекрасен и лек ден!!!
 Сега ви пожелавам прекрасен и лек ден!!!  

!
 !