Верче,снощи четох какво си ни написала ......н не посмях нищо да напиша,защото от този огън ,,излизам,,сякаш вече аз,въпреки ,че минаха доста месеци.Знам само,че дори и тя да е взела решение да си тръгне ,НЕ Е НИКАК ЛЕСНО ,ДА НАПРАВИШ ТОВА,И ЩЕ има нужда от много подкрепа и разбиране.Според мен е добре да не я питаш какво става,а когато тя реши,да не бъркаш в раните с всеки въпрос

Бъди силна ,ще си им нужда ,а с децата ще се справите,ето аз съм съвсем сама ,има и други като мен.......горе главата......
 Бъди силна ,ще си им нужда ,а с децата ще се справите,ето аз съм съвсем сама ,има и други като мен.......горе главата......  
   .Бързам да се приготвя за работа,и засега няма да пиша повече,но има какво да се каже...А може би и да има вариант да си осъзнаят грешките ,да си простят и да си израстат децата.......не знам.......
 .Бързам да се приготвя за работа,и засега няма да пиша повече,но има какво да се каже...А може би и да има вариант да си осъзнаят грешките ,да си простят и да си израстат децата.......не знам.......Хубав ден ви желая!

Още се боря с летните дрехи ,да видим къде ще му отиде края .......много дреха ,много нещо ......На  всички желая много усмивки и късмет ,много доброта и взаимопомощ  !!! Прибавям и моята доза настроение,
   Още се боря с летните дрехи ,да видим къде ще му отиде края .......много дреха ,много нещо ......На  всички желая много усмивки и късмет ,много доброта и взаимопомощ  !!! Прибавям и моята доза настроение,  и лек ден !!!!!!!!!!!!!!!!
 и лек ден !!!!!!!!!!!!!!!! 

и не върша нищо, а работата ми се трупа
  и не върша нищо, а работата ми се трупа