Как тече денят на Веселите готвачи? - Октомври '13
- Sirena
- магьосник в кухнята 
- :: 17 рецепти от Sirena
- :: 171 снимки от Sirena
Re: Как тече денят на Веселите готвачи?
Спокойна нощ, приятелки
[youtube]http://youtu.be/p_EkxJ7aTGM[/youtube]
[youtube]http://youtu.be/9hyHie2Q4aY[/youtube]

[youtube]http://youtu.be/p_EkxJ7aTGM[/youtube]
[youtube]http://youtu.be/9hyHie2Q4aY[/youtube]
"Бъди себе си, има достатъчно други хора."
						- dianakatou
- виртуоз с тиган 
- :: 9 рецепти от dianakatou
- :: 119 снимки от dianakatou
Добър вечер и от мен ,нека е спокойна нощта ви ,мили момичета !!! По -добре сме ....Виви ,аз толкова работа свърших,че не ме остана време да мисля за себе си ,но това е и признак ,че съм и добре днес .НАТАЛКА,току-що видях в ФБ мои приятелки,които живеят на о-в Крит да пишат ,че ги е раздрусало здраво .....тук не усетихме нищо ,за наша радост .Благодаря ти за загрижеността !!!  Бързо възстановяване МАМИ ,ТАНЧЕ и на теб по-малко болки !!! Понеже ми е много изморено ,пожелавам лека нощ на всички утре бодри и усмихнати  с чаша димящо кафе !!!                    [youtube]http://youtu.be/_rcs1OC2Sus[/youtube]   БЛАГОДАРЯ на всички ,за вниманието !!!
 Бързо възстановяване МАМИ ,ТАНЧЕ и на теб по-малко болки !!! Понеже ми е много изморено ,пожелавам лека нощ на всички утре бодри и усмихнати  с чаша димящо кафе !!!                    [youtube]http://youtu.be/_rcs1OC2Sus[/youtube]   БЛАГОДАРЯ на всички ,за вниманието !!!

Бързо възстановяване МАМИ ,ТАНЧЕ и на теб по-малко болки !!! Понеже ми е много изморено ,пожелавам лека нощ на всички утре бодри и усмихнати  с чаша димящо кафе !!!                    [youtube]http://youtu.be/_rcs1OC2Sus[/youtube]   БЛАГОДАРЯ на всички ,за вниманието !!!
 Бързо възстановяване МАМИ ,ТАНЧЕ и на теб по-малко болки !!! Понеже ми е много изморено ,пожелавам лека нощ на всички утре бодри и усмихнати  с чаша димящо кафе !!!                    [youtube]http://youtu.be/_rcs1OC2Sus[/youtube]   БЛАГОДАРЯ на всички ,за вниманието !!!- didurana
- магьосник в кухнята 
ЗДравейте,момичета!
Имам въпрос -някой слагал ли е печен патладжан във фризера?Утре през обедн сън на малкия ще пека пипер,купих 10 кг,дано успея да го свърша...И си мислех да направя нещо като порции в торбички ,примерно като 1 патладжан и няколко пиперки в 1 торбичка 
   .Трудничко ще ми е с един почивен ден,но пък не съм безработна
   .Мивката ми е пълна
 .Мивката ми е пълна  

догоре,все пускам пералня и все имам ..И вие ли сте така!?Дайте съвети,моля,за печени или други зеленчуци във фризер,тази година нямам време за буркани.Може би някоя от седмиците,които детето ще е при татко си...
 догоре,все пускам пералня и все имам ..И вие ли сте така!?Дайте съвети,моля,за печени или други зеленчуци във фризер,тази година нямам време за буркани.Може би някоя от седмиците,които детето ще е при татко си...
Спокойна нощ,целувки!Утре ще пробвам да сме заедно на кафе,в краен случай на вечерния отчет!Обичам ви,сладуранки

Имам въпрос -някой слагал ли е печен патладжан във фризера?Утре през обедн сън на малкия ще пека пипер,купих 10 кг,дано успея да го свърша...И си мислех да направя нещо като порции в торбички ,примерно като 1 патладжан и няколко пиперки в 1 торбичка

.Мивката ми е пълна
 .Мивката ми е пълна  

догоре,все пускам пералня и все имам ..И вие ли сте така!?Дайте съвети,моля,за печени или други зеленчуци във фризер,тази година нямам време за буркани.Може би някоя от седмиците,които детето ще е при татко си...Спокойна нощ,целувки!Утре ще пробвам да сме заедно на кафе,в краен случай на вечерния отчет!Обичам ви,сладуранки

- didurana
- магьосник в кухнята 
                                                          ДОБРО УТРО  

Станах рано,сложих баница да пека,чакат пиперки,пълнени/след малко ще погледна тук само за заливка някаква/,сега вече 

пия кафето и ви чакам
 пия кафето и ви чакам  
   .Пожелавам ви приятна неделя,вчера ви четох от телефона през деня ,а оттам имам пропуски кой какво,така че трудно ще коментирам
 .Пожелавам ви приятна неделя,вчера ви четох от телефона през деня ,а оттам имам пропуски кой какво,така че трудно ще коментирам  
   .
 .
Трябва през седмицата да отскоча за подаръци на двамата ми племенника
,а и за децата на кръстницата/макар и символични,/трябва ми време да избера нещо.Уговорих се вече с нея да се срещнем по обяд в Сф в петък 
   Ставам да шетам....и ще проверявам идвате ли на кафе

Станах рано,сложих баница да пека,чакат пиперки,пълнени/след малко ще погледна тук само за заливка някаква/,сега вече

пия кафето и ви чакам
 пия кафето и ви чакам  
   .
 .Трябва през седмицата да отскоча за подаръци на двамата ми племенника
,а и за децата на кръстницата/макар и символични,/трябва ми време да избера нещо.Уговорих се вече с нея да се срещнем по обяд в Сф в петък

- 
				rusowelka51
- виртуоз с тиган 
- :: 2 снимки от rusowelka51
Добро утро Чакам да ми приготвят закуската но си пия   

Аз съм ок без хапчета Вчера даже поработих с помощта на сестра ми че на втората ми работа не признават болнични
Най ми пречи бездействието Натали ако имаш някакви книги 

Диде патладжана ми е във фризер в торбички за по 1 порция пък ако ми трябва повече вземам повече торбички много е удобно
Ади закуската ми е сервирана
Усмихнат ден на всички

Аз съм ок без хапчета Вчера даже поработих с помощта на сестра ми че на втората ми работа не признават болнични
Най ми пречи бездействието Натали ако имаш някакви книги

Диде патладжана ми е във фризер в торбички за по 1 порция пък ако ми трябва повече вземам повече торбички много е удобно
Ади закуската ми е сервирана
Усмихнат ден на всички
rusowelka51.snimka.bg/other/sreshti-s-priyateli.696225.28150919
						- mami48
- магьосник в кухнята 

Добро утро,мили,прекрасни дами,хайде на
 Добро утро,мили,прекрасни дами,хайде на  - Дидка вече ни чака милата!
  - Дидка вече ни чака милата!  При нас е мъгливо и влажно,но не е студено,много приятно време,дано откара до другия месец така.Дидка, можеш спокойно да прибереш пипера и патладжана във фризера,запазват абсолютно вкусовите си качества,много са по - вкусни от тия съхранени във буркани,а и спестява много време,аз лично ги опаковам във торбички и после ги увивам във фолио,но може само в торбичка - трябва добре да се изцедят под наклон и прибираш,успех мила!!!
 При нас е мъгливо и влажно,но не е студено,много приятно време,дано откара до другия месец така.Дидка, можеш спокойно да прибереш пипера и патладжана във фризера,запазват абсолютно вкусовите си качества,много са по - вкусни от тия съхранени във буркани,а и спестява много време,аз лично ги опаковам във торбички и после ги увивам във фолио,но може само в торбичка - трябва добре да се изцедят под наклон и прибираш,успех мила!!!  Дианка,радвам се много,че сте добре всички в къщи,радвам се за теб,че не си така напрегната,само така милото ми момиче,ти си смела и упорита
 Дианка,радвам се много,че сте добре всички в къщи,радвам се за теб,че не си така напрегната,само така милото ми момиче,ти си смела и упорита  Момичета,пожелавам ви прекрасен неделен ден,малко датата е кофти - 13,но на някой може пък да му върви!!!
 Момичета,пожелавам ви прекрасен неделен ден,малко датата е кофти - 13,но на някой може пък да му върви!!!  

- mami48
- магьосник в кухнята 

Мила Таничка,поздравявам те за силният дух,който притежаваш,за упоритоста и силното чувство за отговорност - много уважавам и ценя такъв род хора,поздрави и целувки от мен миличка,обичам те Таничка,ти си прекрасна!!!
 Мила Таничка,поздравявам те за силният дух,който притежаваш,за упоритоста и силното чувство за отговорност - много уважавам и ценя такъв род хора,поздрави и целувки от мен миличка,обичам те Таничка,ти си прекрасна!!!  

- dianakatou
- виртуоз с тиган 
- :: 9 рецепти от dianakatou
- :: 119 снимки от dianakatou
Да си жив! Да си здрав! Да се смееш!
И небето безоблачно-влюбено
птичи глас да ти дава да пееш!
С тихи стъпки на утро събудено
да прегърнеш гора или цвете.
И да нямаш пътеки прокудени
от големия път на сърцето.
С много истини всичко да правиш.
С много вяра в света да се вглеждаш.
Господи, не от кал си ни правил,
а от много частици надежда!
Добро утро ,усмихнато,красиво и пълно с надежда и оптимизъм !!! Поднасям сутрешното
 и отивам да се приготвя за църква ,много усмивки и доброта !!! ДИДКА,аз не консервирам и затова практически и не мога да ти помогна ,ако искаш компания да се преборим и с пиперките и ......с пълнения пипер на масата ......съм ЗА
 и отивам да се приготвя за църква ,много усмивки и доброта !!! ДИДКА,аз не консервирам и затова практически и не мога да ти помогна ,ако искаш компания да се преборим и с пиперките и ......с пълнения пипер на масата ......съм ЗА  

ЛЕК ДЕН !!!                        [youtube]http://youtu.be/b3UQmTWwGpo[/youtube]          MAMИ,Калимера!!!!!!!!!!!
  ЛЕК ДЕН !!!                        [youtube]http://youtu.be/b3UQmTWwGpo[/youtube]          MAMИ,Калимера!!!!!!!!!!!  

- vyra59
- магьосник в кухнята 
- :: 25 рецепти от vyra59
- :: 43 снимки от vyra59
Добро утро мили момичета!  

Дидка, Танче, Кате, Дианка, сядам с вас на (и с всички, които не съм споменала-не ми се сърдете)
  (и с всички, които не съм споменала-не ми се сърдете)  

Поднасям и аз по едно и се заемам с неделни дейности
  и се заемам с неделни дейности  

Хубава неделя(макар и мъглива) 

Дидка, Танче, Кате, Дианка, сядам с вас на
 Поднасям и аз по едно

Хубава неделя(макар и мъглива)

- ivkaa75
- магьосник в кухнята 
- :: 4 рецепти от ivkaa75
- :: 3 снимки от ivkaa75
Добро утро момичета  

то докато стана вие сте си изпили кафетата и сте се захванали за работа,
а аз поспаланата 

Таничка радвам се,че се чувстваш значително по-добре 

Дидка,момичетата всичко са ти казали за чушките,действай 

И при нас ,като при Катето е облачно,но не студено,
сега отивам в кухнята,че ме зове,а по късно ще кача снимки от празника Неделя е е..... нека бъде щастлива за всички нас !!
Слагайте доброто настроение и всичко е много по-лесно!!

то докато стана вие сте си изпили кафетата и сте се захванали за работа,
а аз поспаланата

Таничка радвам се,че се чувстваш значително по-добре

Дидка,момичетата всичко са ти казали за чушките,действай

И при нас ,като при Катето е облачно,но не студено,
сега отивам в кухнята,че ме зове,а по късно ще кача снимки от празника Неделя е е..... нека бъде щастлива за всички нас !!
Слагайте доброто настроение и всичко е много по-лесно!!