Здравейте момичета
Дианка,миличка случилото се със Стелиош,сигурно е от среса,
бъди силна,важното е ,че резултатите от Холтера са добри,
ще се стабилизира момчето,търпение мила.
Наталака,Дианка,Или,Миле днес бях на кардиолог
стоя у нас меря си кръвното записвам резултати.като пия лекарство добре ,след 4 часа пак високо,
викам си "ставай Ивке и отивай да видиш кардиолога който идва от Търново дали ще те приеме без записване
В 13:30 се отзовавам пред кабинета попитах казаха ми да изчакам да минат пациентите,почаках си доста
минаха 5 човека преди мене стана 16 часа ама аз упорита чакам ,не се чувствам добре
влязох направи ми кардиограма,прегледа ме обстойно много внимателен лекар, всичко със сърцето ми е наред за което се радвам изписа ми 5 вида лекарства
идната седмица задължително трябва да мина на ехограф за бъбреците и пълна кръвна картина.задействала съм нещата
трябва да се установи от къде идва проблема,за сега ще пия тези лекарства струват ми се доста

направила съм си и една рецепта със мед, чист ябълков оцет и чесън,честно да ви кажа не ми се иска да пия толкова много лекарства та аз съм само на 38 години(въпреки,че като ти дойде до главата не пита на колко си) струва ми се не типично да пия толкова много лекарства само за кръвно,
имам доста познати с високо кръвно включително майка,свеки и съпругът ми всички те пият по един вид,а аз цели 5,но за сега ще спазя указанията.
Пожелавам ви слади сънища!