Да пийнем по
 и да си пожелаем хубав ден и щастлива нова седмица

и хубавите пожелания!
 и хубавите пожелания! 
   !
 ! 

Моето
 Моето   изпих на бегом, че минутките ме гонят
 изпих на бегом, че минутките ме гонят   

Добро утро,мили момичета - отново е прекрасно тук от сутринта,благодаря ви за
 Добро утро,мили момичета - отново е прекрасно тук от сутринта,благодаря ви за  ,сядам и аз.Йоанка,Бони,благодаря ви милички за прекрасните пожелания,всичко добро ви пожелавам от сърце!
 ,сядам и аз.Йоанка,Бони,благодаря ви милички за прекрасните пожелания,всичко добро ви пожелавам от сърце!  Дидка,твоите думи ме докоснаха силно,благодаря ти мило момиче!Пожелавам на всички прекрасен ден и незабравима седмица !
 Дидка,твоите думи ме докоснаха силно,благодаря ти мило момиче!Пожелавам на всички прекрасен ден и незабравима седмица !  

Ивче,Таничка
Ивче,Таничка  

.Това е без значение ,важното е,че  имаме обичани хора ,които носят това име !!!                                                                                                                                                                    Макар и със закъснение ,мила МАМИ ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН !!!
  .Това е без значение ,важното е,че  имаме обичани хора ,които носят това име !!!                                                                                                                                                                    Макар и със закъснение ,мила МАМИ ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН !!!