Днес от сутринта ми е леко, тихо безветрие и усмихнато слънце ме посрещна на разсъмване

Вие сте тук като постоянна светлина.
Поднасям кафето с много обич

Хубав ден и весели случки да ни се случват

За вас сигурно е второто.
 За вас сигурно е второто.

Пълен с възможности и прекрасни случвания.
                                                                                                                                       Пълен с възможности и прекрасни случвания.  разбира се ВЕСЕЛУШКИТЕ!!!
 разбира се ВЕСЕЛУШКИТЕ!!!  Усмихнат Вторник !!
                                                                                                                                                                                                                            Усмихнат Вторник !!  

Стана ми неприятно, защото малко спах тази нощ, едва станах и сега ще стоя и чакам да се стопи снега, за да тръгна. Тук и една снежинка да видят и се панират. Аз такмо бях запалила и колата и тръгнала, когато чух по радиото, че пътищата били в ужасно състояние (аз такова не видях), това ме наведе на мисълта, че сигурно училищата ще започнат със закъснение и се върнах да проверя. Добре, че се усетих навреме, поне да чакам вкъщи.
 Стана ми неприятно, защото малко спах тази нощ, едва станах и сега ще стоя и чакам да се стопи снега, за да тръгна. Тук и една снежинка да видят и се панират. Аз такмо бях запалила и колата и тръгнала, когато чух по радиото, че пътищата били в ужасно състояние (аз такова не видях), това ме наведе на мисълта, че сигурно училищата ще започнат със закъснение и се върнах да проверя. Добре, че се усетих навреме, поне да чакам вкъщи.  .
. 

Привет сладурчета,преди малко се върнах от контролния преглед,лечението напредва,макар и бавничко - още три дни съм на инжекции и след това лечението продължава с таблетки,все пак това е бронхо - пневмония,не мога да се храня,нямам апетит и свалих зимните килца.Ивче,надявам се,че си добре миличка,пиши.
 Привет сладурчета,преди малко се върнах от контролния преглед,лечението напредва,макар и бавничко - още три дни съм на инжекции и след това лечението продължава с таблетки,все пак това е бронхо - пневмония,не мога да се храня,нямам апетит и свалих зимните килца.Ивче,надявам се,че си добре миличка,пиши.  Йоанка,мила приятелко,много се измъчихте с тая усложнена обстановка при вас,но имай търпение,не остана - идва март!
 Йоанка,мила приятелко,много се измъчихте с тая усложнена обстановка при вас,но имай търпение,не остана - идва март!  

Момичета,пожелавам ви весела и красива вечер!
 Момичета,пожелавам ви весела и красива вечер!  

Дидка и Зари,лека,приятна и спокойна вечер милички!!!
 Дидка и Зари,лека,приятна и спокойна вечер милички!!!