Добър ден !!!

Ето ме и мен .....първо искам да ви обясня,че правейки това изследване трчбваше да съм далеч от всичко ,което излъчва радиоенергия ....интернет,безжични телефони, микровълнова фурна и всичко останало ......за един ден бях ....в доброто старо време ....но отдадох се на готвене ,починах си ,излязох навън ,ходихме с Виви на църква и времто мина .Днес в 11.30 часа ми смъкнаха всичко ,бях като бомба със закъснител ....отвсякъде кабели и лепенки ,май съм и алергична цели екземи имам в момента ,но предполагам ,че като се изкъпя след малко ще изчезнат .Важното е ,че и това изследване е добро ,останах...защото се случи ,че и доктора ми бе дежурен и така ,разчитайки всичко ме успокои .....все се чудя всички ме успокояват ,а откъде произлиза всичко ?! Както и да е ,НАТАЛКА ,нищо не ме боли и затова и не смятах да ходя и на лекар ,но мъжа ми не ме остави на мира ....ааааа ,този парфюм му държи влага години

Аз съм парфюма.......усетихте за какво говоря

.....ами не съм виновна аз ,че му харесва

БЛАГОДАРЯ ВИ !!! БОНИ ,и аз съм така миличка има ли някой проблем го мисля !!! Който чувства болка е жив ....който чувства болката на другия е човек !!! БЛАГОДАРЯ ви !!! Това засега ще пиша по-късно !!!