Добро утро, Приятели!
Започнете деня с лекота в сърцето и изпълнени със щастие, любов и жажда за нови и добри дела. Вселаната е щедра и ние получаваме всичко, за което мислим и мечтаем.
Усмихнете се.... и превърнете всички надежди, желания и мечти в красива реалност!
Весела и kрасива Сряда ви пожелавам!

Успяхме да изненадаме рожденника! Много се впечатли и си прибра за спомен част от декорацията. Аз съм много щастлива, че успях да го зарадвам! А най-ме зарадва факта, че тортата изчезна за минути - ядохме и всички си взеха и за вкъщи.
Още веднъж ви благодаря за прекрасните думи. Благодаря и на Бубето (някои може да я познават, известна е като Буболинката), чийто е оригинала и тя ми е позволила да се вдъхновявам от нейните съвършени творения. Аз не съм толкова креативна, но харесвам красивото и се опитвам да го пресъздам доколкото ми позволяват възможностите ми.
Влади, не знаех, че и ти живееш в Америка. Не сме много близо една до друга, но при възможност ще ми е приятно да се запознаем лично. Ние живеем в Silver Spring, Maryland. Ако имате път насам, много ще се радвам да се видим

.
Прекрасен нов ден ви желая!