Добър след обяд на всички момичета ......едно момче се бе появило ,и то май се уплаши от нас и изчезна .....

Момичета ,не съм влизала от Гергьовден ....друг път поне влизах и четях ,сега и това не успях !!! На наша много близка баща и бе много зле и аз , и съпруга ми бягахме да помагаме с каквото можем ,аз през деня ,а той след като се приберат децата ,защото се чувстваме изключително задължени ....когато ние имахм нужда ,винаги са били плътно до нас . Човекът му поставиха стенд и се спаси засега положението ...аз съм много ,много уморена ,днес имам и рожденничка,но всичко замина за другата седмица ,защото силите ми са дотук .....замислям се няколко дни да съм извън всекидневния ритъм и всичко и отвсякъде ми крещи ...кухня ,спалня ,хол,пералня ,ютия .......опазил ме Бог !!! И така за днес приготвих едни прасковки ,че утре трябва да почерпя за Виви и дотук ,чдене имахме от вчера ,след малко трчбва да ги заведа на едно парти ,на което са поканени и ...време за сън ще е .....МИЛЕНКА ,добре дошъл на съпруга ти !!! Много здраве и щастие на всички заедно !!! ИЛИ ,бързо възстановяване ,по-малко да страда !!!

Пожелавам ви да се отдадете на красиви емоции, да изживеете деня с настроението и нагласата, че ще бъде неповторим и да се насладите на всяка минутка!
И не забравяйте да правите това, което ви прави щастливи, да бъдете с тези, които ви карат да се усмихвате, да обичате и да разпръсквате любов навсякъде! От мен дна скромна почерпка за моето малко ,голямо момиче ,което днес навършва 13 години !!! Жива ,здрава и все така добро дете !!! Само напред и нагоре ,миличка и късмет ,много късмет !!!

ПРИЯТНА ВЕЧЕР !!!