Привет, мили момичета!
Миленка, ето че и при вас операцията мина и нещата се подреждат. Търпение ти пожелавам. Такива са мъжете - все нещо им е неудобно и не могат да търпят. Идва си вчера милия и веднага ме заврънка да му разхлабя бинта, който придържа гипса - разбрал от къде идвала болката - гипса му обивал. Мрънка, вика докато не се съгласих. Помолих го поне да изтърпи докато лекарят му се обади (беше обещал вечерта да звънне и да му обясни подробно) и първо да го пита какво е позволено и какво не трябва да се прави, но не... Беше примрял от глад... и какво ли още не... мъже...

.
Кате, благодаря ти миличка! Благодаря на всички за положителните мисли и пожелания!
Бях влезнала, за да взема идея за тортата, която правих на Джон. Рали ми даде разрешението си да наподобя една от нейните торти и съм много щастлива, че Джон много я хареса и този път се съгласи да отпразнуваме. Миналата година му бяхме купили торта понеже знам, че няма да опита от моите торти и той като видя, изчезна и не искаше и да чуе за това

. Сега и снимки си направихме. Е, пак не искаше да я опита, но има напредък, поне не избяга

. Той никога не взима нищо от нас и се шегува, че единствено би взел няколко милиона

. Затова и му направихме такава торта. Ето и снимки, Дани винаги много се забавлява с него: