Добър вечер, приятелки. Тук сък, Катенце, с прогнозата за следващата седмица. Както по-рано споменахме с Йоанка, температурите са около 25-27 гр., страхотно време, слънчево без влага само за плаж не става. Пожелавам ви такова време за следващата седмица, макар че морските момичета може да са против. Като говоря с моя приятелка в БГ, винаги след около седмица времето при тях е такова, каквото е било при нас и тя по мен се ориентира какво време им предстои. Досега имахме дъждове редовно и да ви кажа, че от както съм засадила цветята на терасата ( в средата на юни) не съм ги поливала нито веднъж винаги от дъжда се поливаха, но следващите 4-5 дни не се очертава дъжд и ще направя откриването на поливките. Дидка, може да си се заразила от детенцето, затова взимай мерки предварително, бързо оправяне и на двамата.Кейти, радвам се за приятелката ти, бързо възстановяване и пожелавам и по-късно да се включи тук при нас. Йоанка

поредната сътворена красота, казвам аз, че ти си за Чикаго с тези златни ръце, много е красиво ама да ти кажа в последния момент видях бебчето, може би с къдричките по ще се забележи или просто недовиждам, каквото и да решиш ще е прекрасно.Дианка, благодаря и на теб, мила, аз самата разбрах за този имен ден във вторник, но нямам нищо против поводи за празнуване. На всички пожелавам спокойна вечер, на тези, които не споменах и които отсъстват по различни причини знайте, че ви мисля и очаквам тук