Спокойна нощ на всички!
Благодаря,Кате!Досетих се.Лека и приятна вечер!
Днес малко поизчистих,пуснах 2перални,останаха малко чинии от вчера и днес,и да сготвя,и имам да гладя,но ще е само каквото ми трябва утре.Още нямам сили.Надявам се утре да съм още малко по-добре-имам много тичани и то в различни квартали и всичко трябва да мине до обяд
Дидка, радвам се че се прибрахте у дома - ще оздравееш и ти, жалко че ти се наложи да преминеш и през това премеждие Добре че и Зари вече е здравичък Какво да се прави - това лято не се кротна времето, природа ...
Йоанка, творението ти е много красиво - с къдричките е много по-добре отколкото с цветето Имаш богато въображение и прекрасни ръце
За мен какво да ви кажа - ден по-добре, на другия - предишното положение ... Опитах какво ли не, традиционоо и нетрадиционно - казват ми, че бавно отшумяват тези болки. Дано да е така и да очаквам вече подобрение
Предстоящата седмица съм в отпуск - имам доста задачки - трябва да се организирам Може пък като се раздвижа да се пооправят нещата
Спокойна нощ на всички и упешна нова седмица - обичам ви и мисля за всички вас
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
Добро утро момичета!
Бони, пожелавам ти скорошно пълно възстановяване, наистина много бавно отшумяват тези болежки
Дидка, желая и на вас със Зарко бързо оздравяване, дано на 24-ти всичко да е наред
Да пийнем по едно и да се стягам за работа
ХУБАВА И УСПЕШНА НОВА СЕДМИЦА!
Не е важно какви обувки носиш, важно е какви крачки правиш!