Привет, мили момичета,ето ме тук - Миле,бях при малкия бонбон,спах във тях и днес се прибрах,няма да казвам как беше,вие се досещате - прекрасно! Бони, много се зарадвах,че си споделила вълшебното сокче със момичетата - момичета,писахме си с Бони и аз споделих с нея,че свалям килограми от него,но съчетан с Мурсалски чай,както е писала Бони - човек се чувства бодър,с много сили и хъс,поне за мен е така,започнах да го пия малко преди Бони и съм с 8 кг. минус,без диета и ограничения,ЗАПОМНЕТЕ - яжте от всичко по малко,повече зеленчуци сготвени и сурови под форма на салати и много плодове,приготвих тоя сок след едно предаване на Гала,там лекарка говореше за съчетание на КЛА,Зелен чай и джинджифил,просто замених някои неща по своему и ефекта е налице,но тъй като не е нещо приготвено от специалист не смеех да го разпространявам,споменах го на Бони и ето момичето се чувства добре,просто няма какво да ви навреди,напротив - много свежест,прекрасен вкус и аромат - косумирайте го винаги преди хранене,три пъти на ден и затоплено,това е много важно, аз в последно време слагам по два лимона изцедени,настърган джинджифил,успех милички,ще се радвам,ако ви помогне!

Сега ви пожелавам прекрасна вечер!