Добро утро!

Съжалявам, че ви натоварих с моите проблеми. Кате, Влади

. Вчера вечерта си говорихме. Мислил си, че като го покани тук ще му помогне да се отдалечи от деградиращата го среда и че се е променил. Не ме разбирайте погрешно и преди го казах, не е лош човек, винаги е гледал да помогне, но е доста особен. На моменти изглежда много трезво разсъждаващ, но действията му са различни от мислите му. Непрекъснато ме успокоява, че много малко е останало и бързо ще стане, а в следващия момент - бездействие. Не мога да проумея, защо го прави. Единственото обяснение е, че така е свикнал цял живот и защо да си дава зор като и така може да си продължи.
Моля се скоро да се опрявят нещата.
Кате, не се тревожи за мен. Ще се справя. Било е и по-трудно и тежко. С майка избягвам да говоря, за да не се тревожи. Когато ми е най-криво и тежко й казвам, че съм много заета и не мога да намеря време да си говорим. Тя се опитва да ме окуражи като ми казва, че един ден всичко ще стане. Тези дни много ми дойде и си го излях пред вас.
Благодаря ви за подкрепата! Незаменими сте.
Кате, прекрасно е, че имаш възможност да си с Тони и да го гледаш как расте ежедневно.
Насладете се максимално на днешния ден!