Мнение
от denyo » вт сеп 30, 2014 4:58 pm
Няколко приятели и един независим майстор видяха лично (не само на снимка) въпросните ъгълчета и казаха, че не са болка за умиране. Не си струвало да се пренарежда заради това. Така че, оставям си го така и си гледам живота, мерси на всички включили се в темата. Мерих размерите на вече нареденото, както и дали са криви дъските от фирата - еми равни и правилни ми се виждат. Иначе опита ми да го набия със скоба не даде нужния резултат. Триъгълните фуги се позатвориха, но ъгълчета останаха да си стърчат. Едно пред вратата даже вече се излъска и ми проблясва като огледалце като влизам. Забелязах обаче, че ръбчета има и на участъка с гардероба, което ме навежда на мисълта, че гардероба може да е причина за дъгообразното редене, но не и за ръбчетата. Последните вероятно са заради някакви мустачки по ламината които при по-внимателно редене и оглеждане, предполагам биха могли да се махат. Но... следващия път, евентуално. Иначе тая серия на Егер май ще се окаже доста сполучлива. Комшията който ми помага с местенето на гардероба си е сложил някакъв гладък кронопол и каза че при подобни суркания неговия 100% ще се надере (беше го одраскал вече с нещо много по-малко от стар гардероб). Но времето ще покаже, сега е рано да се каже.