Добър вечер,мили момичета! Дидка,моля те,забрави това понятие „вълк единак„,отвори сърцето и душата си към позитивни хора,не се дистанцирай от хората,според това мислени би трябвало да живеем далеч едни от други,например в горите и пещерите,не можеш да избягаш от колеги и обществото,важното е да откриеш точните хора около себе си,всичко това предаваш,макар и не целенасочено към детенцето си,нима искаш такъв капсулиран син,при теб нещата се коренят в детсвото ти,но сега си майка и трябва да насочиш Зари към комуникативност, да бъде контактен с децата и възрастните,повярвай ми мила,много добре съм те опознала,не ми харесва това,че не допускаш някой да ти помогне в труден момент,моят съвет е - избери си положителен човек на който имаш доверие,разкажи болката си,излей,изхвърли ненужното,което те натоварва и прави силно резервирана - не е задължително да ме чуеш,аз съм такава,като на длан,каквото ми е на сърцето,това ми е на устата,моля,прости ми ако съм те обидила по някакъв начин,но ме боли за теб,млада си,красиво момиче си,прекрасен човек и приятел си.Обичам те,Дидка!

Момичета,пожелавам ви приятна вечер!