Привет момичета
Май скоро не съм се появявала - от миналата неделя

Чета, чета, но докато събера мислите си да пиша и все нещо трябва да правя. Освен това по цял ден чертая на работа и очите ми доста се изморяват. Вечер рано ми се прилягва, а и все гледам всичко да прибера и почистя след вечеря. Дядото не измества чиниите си от масата, а камо ли трохите от масата и под нея да прибере. Като се върна изкарвам още поне 4 часов работен ден

Здраве да е ... имам още уроци за учене ... търпение ... смирение ... и така
Миленка, дано всичко неприятно вече е отминало и Веси се възстанови по-бързо

Децата имат много хъс и енергия и са непредвидими. Добре че Бог ги пази и дано да е така

Ето че и Рокчо ще й бъде утеха и занимание - съвсем навреме дойде у вас.
Ивка, дано падането да ти е причинило само натъртване и да няма друго по-сериозно нещо

Тези хлъзгави подове са много опасни, пази се миличка.
Дианка, мило момиче, трябва да има справедливост всеки да си понесе заслуженото. Дано делото мине успешно, а Стели да е спокоен, както и всички вие

Толкова много изстрада детето - дано вече всичко да е ОК със здравето му

А тортата ти е много красива - правена с любов и желание
Мами, радвам се че оздравя

Разходката ви е била прекрасна и отпочиваща. Аз също много харесвам Родопите и Бачковския манастир. ПОследния път когато ходихме там вътре в двора беше битак, а отвън още повече - кръчми, кебапчета, пушеци ... Опитвам се да не го забелязвам и да ми останат само хубавите моменти, чудотворната икона, огромните стари дървета, вековния калдаръм ...
Дидка, все те мисля за твоето сърчице - моля те мило момиче, грижи се повече за себе си

Имаш прекрасно детенце и трябва да си до него и да си здрава
Йоанка, надявам се да отмина неприятното усещане от зъбоизваждането

Радвам се, че Дани е толкова отговорен
Ани, как си мила - подобри ли се състоянието ти
Няма да пиша за всеки поотделно, но си мисля за всяка от вас
Хубава вечер на всички и спокоен уикенд