Здравейте,мои прекрасни момичета! Откъде да започна не знам,голямо тичане и разкарване почти седмица - Митака не е в болница,един лекар казва няма нужда,друг е на обратното мнение,омръзна ми да ги слушам и гледам,как се правят на кой е по-по-най,решихме - ще потърсим адекватна помощ в Пловдив,той се успокои,че няма да ходи в болница,щастлив е душицата. Катенце,много съжалявам за твоето неприятно преживяване,аз съм много страхлива и много наивна,лесно биха ми навредили,относно камерата - добро решение,дано повече не ти се случват подобни неща.

Ани,съболезнования за дядо ти,винаги силно боли загубиш ли близък човек,но такъв е животът миличка.

Мили приятелки от Варна,радвам се за вас,за срещата,бъдете щастливи милички мои!

Дидка,пази се мило момиче!

Бони, дано ти мине бързо крачето,че ние жените не сме за никъде без тях,затова ни болят.Ралица,приятно ми е,че се присъединяваш към нашето прекрасно семейство,ще изпиташ много обич,внимание,приятелски съвети и подкрепа!

Момичета,благодаря ви за подкрепата, за топлите думи и съпричастност към нас,бъдете живи и здрави! Йоанка,чудесна украса миличка,отдава ти се да правиш вкусни и красиви торти,позволи ми само да ти кажа нещо - моята племеница живее в Америка 10г. момиченцето й е родено там,говори отлично български,не може да пише,но говори,моля те,не позволявай Дани да не говори на своя език,та той е българче,не ми се сърди миличка,аз съм си националистка,силно обичам България,направете така,че някога вашите деца да се върнат при корените си,да обичат Родината и езика й

Лека нощ на всички!