нека се насладим на последното ранно кафенце за тази седмица
Как тече денят на Веселите готвачи? - Ноември '14
- ivkaa75
- магьосник в кухнята

- :: 4 рецепти от ivkaa75
- :: 3 снимки от ivkaa75
Re: Как тече денят на Веселите готвачи?
Добро утро момичета,
Прекрасен ден!
- ivkaa75
- магьосник в кухнята

- :: 4 рецепти от ivkaa75
- :: 3 снимки от ivkaa75
На 21-ви Ноември Православната църква отбелязва празника Въведение Богородично - Деня на християнското семейство и младеж
Символизира влизането на тригодишната Мария в храма и напомня на родителите за духовните им задължения към децата. Защото семейството е най-доброто училище, което може да даде първите познания за Бога и Православието, за християнските добродетели, на които векове се е крепял българският род.
Символизира влизането на тригодишната Мария в храма и напомня на родителите за духовните им задължения към децата. Защото семейството е най-доброто училище, което може да даде първите познания за Бога и Православието, за християнските добродетели, на които векове се е крепял българският род.
- vyra59
- магьосник в кухнята

- :: 25 рецепти от vyra59
- :: 43 снимки от vyra59
Добро утро! Честит празник - Ден на християнското семейство!
Бъдете живи и здрави, щастливи и благословени!

ХУБАВ ДЕН!
Бъдете живи и здрави, щастливи и благословени!
ХУБАВ ДЕН!
- didurana
- магьосник в кухнята

Добро утро,прекрасни момичета!
Аз не се изказах по темата,защото имам мнение,което тогава щях надълго ,а пък нямах време...после пък забравих....Ето Зарко например си живее в България и няма да има проблеми с комуникацията тук,НО на мен ми се иска да знае и бащиния си език.Да, най-вероятно няма да му се наложи да го ползва,но не съм против да говори на арменски,дори съм решила да го запиша в такава група с деца от смесени бракове,за да си научи езика.Понякога на мен ми говори ,но познай дали го разбирам
,ако не е баща му тук....Усещам ,че му е по сърце...Баба му и дядо му го учат
...
Хайде,спорен ден,много усмивки,дано още някой се похвали с добри новини!
Аз не се изказах по темата,защото имам мнение,което тогава щях надълго ,а пък нямах време...после пък забравих....Ето Зарко например си живее в България и няма да има проблеми с комуникацията тук,НО на мен ми се иска да знае и бащиния си език.Да, най-вероятно няма да му се наложи да го ползва,но не съм против да говори на арменски,дори съм решила да го запиша в такава група с деца от смесени бракове,за да си научи езика.Понякога на мен ми говори ,но познай дали го разбирам
Хайде,спорен ден,много усмивки,дано още някой се похвали с добри новини!
- didurana
- магьосник в кухнята

Наталка,вчера нямах време,но.. сега ти честитя с пожелание за още много успехи!
- didurana
- магьосник в кухнята

Обещаните поздрави за рождения ден на дъщерята на Влади!
- didurana
- магьосник в кухнята

Трябва да се приготвям ,искам да има време преди работа и за църквата.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО!КОЙТО ЧАКА ДА МУ СЕ УВЕЛИЧИ СЕМЕЙСТВОТО,НЕКА СЕ СЛУЧИ

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО!КОЙТО ЧАКА ДА МУ СЕ УВЕЛИЧИ СЕМЕЙСТВОТО,НЕКА СЕ СЛУЧИ
- sladki64e
- магьосник в кухнята

- :: 20 рецепти от sladki64e
- :: 582 снимки от sladki64e

Дидка, дай Боже само добри резултати! Да ти се връща и на теб това пожелание!
Ани, благодаря ти, много си мила и добра. Успех на всички изпити! Когато стигна до там, ще се консултирам с теб по тези предмети.
Пожелавам ви един прекрасен завършек на работната седмица. А на тези от вас, които ще работят през уикенда - лека работа и да ви остане време и за почивка. През следващата седмица се задава празник (в четвъртък е деня на благодарността) и аз ще работя само в понеделник и петък.
и кафенце:

Нека днешния ден бъде чудесен за всички!
- Makaweli
- магьосник в кухнята

- :: 66 рецепти от Makaweli
- :: 908 снимки от Makaweli

Добро утро
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ - НЕКА В СЕМЕЙСТВАТА НИ ИМА МНОГО ЗДРАВЕ И БЛАГОПОЛУЧИЕ, МНОГО ОБИЧ И ТОПЛИНА
Хубав петъчен ден на всички
Докато човек чувства болка - значи е жив. Докато човек чувства чуждата болка - значи е човек.
- didurana
- магьосник в кухнята

Йоанка,благодаря!Аз като се разболея или преуморя се отказвам от ,,идеята,, ,щом се оправя пак искам...