Добър ден ,веселушки

и едно ,голямо БЛАГОДАРЯ на всички от сърце за красивите пожелания ....Да умееш да Благодариш. Не от любезност. Не по книга. А искрено. От сърце и душа Мина и тоя ден в много бягане ,дадост и удовлетврение ..... и съм щастлива !!!!

и доволна !!!!

Прекрасни хора!
Споделеността е доверие, а то е всичко!
Не ви познавам лично, но ви чувствам.. и преживявам с Вас незабравими мигове и емоции!
Чувствам се богата - БЛАГОДАРЯ!

Днес ,деня е топличък и е някак спокойно около мен .....отминалите дни бяха доста ветровити и студени ,но днес е добре ..... и поизлязох да свърша някоя работа . ЙОАНКА ,тортите са професионални ,чудесни ,ябълките са .... като истински .... БРАВО още веднъж !!! Не зная защо ,но тук покриването с фондан много ,много не се предпочита ... ,но трябва да свикнат ,защото позволява повече да се развихря фантазията !!! Колкото до това ,което описваш за Дани го изживях и аз на 11 .11 имаха празник в училище и пет пъти попита баща си дали ще уважи празника ,не му отговори категорично и го наблюдавах колко неспокоен бе ..... десетина минути след като пристигна баща му .... погледа светна и усмивката си дойде на място .... явно аз не съм била достатъчна .... каза си стиховете прекрасно и съпруга ми бе изключително горд и очите му светеха ..... голяма гордост са децат а,колкото и палави да са .... да ти е жив и здрав ,и всички деца !!!!

Колкото до елхата и моите нямат търпение ,съпруга ми е рожденник и ще му направим изненада .... На всички пожелавам една,прекрасна ,топла и спокойна вечер с любимите хора !!!!