Как тече денят на Веселите готвачи? - Декември '14
- didurana
- магьосник в кухнята
Re: Как тече денят на Веселите готвачи?
Добро утро!
Веси ,оздравявай бързо!
На всички желая прекрасни дни!
Веси ,оздравявай бързо!
На всички желая прекрасни дни!
- sladki64e
- магьосник в кухнята
- :: 20 рецепти от sladki64e
- :: 582 снимки от sladki64e
Здравейте, момичета!
Много закъснях за сутрешно кафе с вас, както и за следобедно
Аз все още съм с чаша кафе и в очакване на най-готиния човек да прекрачи прага ни 

Трудно се вреждам за лаптоп, тъй като поляхме новия с вода и беше до тук. Толкова тежко го преживя Даниел, че му дадох пак моя. В гаранция е и дано го оправят.
Ето какво се случва, ако се опитаме да живеем без технологии в този век:

Тиха, топла и красива вечер ви пожелавам!
Много закъснях за сутрешно кафе с вас, както и за следобедно

Трудно се вреждам за лаптоп, тъй като поляхме новия с вода и беше до тук. Толкова тежко го преживя Даниел, че му дадох пак моя. В гаранция е и дано го оправят.
Ето какво се случва, ако се опитаме да живеем без технологии в този век:

Тиха, топла и красива вечер ви пожелавам!
-
- виртуоз с тиган
Превет, момичета! Къде сте всички? Йоанка, много си права, че без технологиите днес сме направо загубени, но това си има както предимствата така и недостатъците. Аз например срам не срам си признавам, че не знам тел. номер на нито една приятелка а едно време знаех дом. телефони на цялата махала и лели и вуйни по градовета барабар с кодовете. Миленка, Весито оздравя ли? Ани, ти сигурно си в трескава подготовка за пътуването, лек път ви пожелавам, щастливи мигове с любимите ти хора и не на последно място остави болките в Спокейн и пътувай безпроблемно. Днес не очаквам никой да прекрачи прага ни а каква ще е годината ще видим, ще споделяме тук само да сме здрави. Дианка, браво
на теб, със сигурност си допринесла повече отколкото предполагаш за училището, ако всеки е направил колкото теб е напълно достатъчно. На всички вас и тези, които не споменах пожелавам красива и топла предпразнична вечер.

- Sirena
- магьосник в кухнята
- :: 17 рецепти от Sirena
- :: 171 снимки от Sirena
Спокойна вечер
[youtube]http://youtu.be/DF3XjEhJ40Y[/youtube]
[youtube]http://youtu.be/DF3XjEhJ40Y[/youtube]
"Бъди себе си, има достатъчно други хора."
- mami48
- магьосник в кухнята

- didurana
- магьосник в кухнята
Здравейте!
Днес деня беше прекрасен
!
Единствено кашлицата на малкия ме тревожи,но се надявам да почне да отшумява.
Днес непланирано от мен първи ни полази куриер с подарък за Зарко от кръстницата му ,вълнението му беше огромно.Направи ми впечатление,че много се зарадва и на картичката,не само на играчките.
Днес поръчах календари за родата,че майка много ме препира
.
Гледам да се зареждаме с хубави емоции,вчера пуснахме част от картичките,на бабите и допълнително украсени
,сещате се от кой
.
Искам хората около мен да са щастливи
колкото може.
Спокойна нощ!Сладки сънища!
Днес деня беше прекрасен

Единствено кашлицата на малкия ме тревожи,но се надявам да почне да отшумява.
Днес непланирано от мен първи ни полази куриер с подарък за Зарко от кръстницата му ,вълнението му беше огромно.Направи ми впечатление,че много се зарадва и на картичката,не само на играчките.
Днес поръчах календари за родата,че майка много ме препира

Гледам да се зареждаме с хубави емоции,вчера пуснахме част от картичките,на бабите и допълнително украсени

Искам хората около мен да са щастливи

Спокойна нощ!Сладки сънища!
- dianakatou
- виртуоз с тиган
- :: 9 рецепти от dianakatou
- :: 119 снимки от dianakatou
Красивите вечери раждат красиви приказки...
Пожелавам ви тиха, уютна, споделена и много нежна съботна вечер, приятели!
Подарете си предколедно настроение, мигове на вълшебства и любов.. и правете само това, което ви казва сърцето!
Здравейте малко накъсничко ,но и днешния ден бе на бързи обороти ,след обяда бях с много силно главоболие ,но на дете и на светец каквото обещаеш трябва да изпълниш ..... сутринта бяхме с Виви ,и двете недоспали в наша близка да правим коледни бишкоти .... замесих и 3 франзолки хляб ,че много го харесват децата и ..... и в 3 часа се прибрах каталясала ..... но думата си е дума .... Та така моето момиче имаше коледно парти в училището и понеже е и в комитета на училището трябваше да присъства до края ,за да приберат и почистят залата ..... и така ,добре ,че приятелката ми е в род. комитет и ми спести присъствието ..... бях и спокойна ,и около полунащ ми я докараха пред вратата и се поех въздух ..... ах,досега нищо не знаех .... в последния момент снощи реши ,че няма какво да облече и хукнахме по магазините ..... добре ,че пазарува от два магазина с младека стока ,че ..... петата ми не е за много вървене ..... тъй като партито бе за Коледа искаше и да е в крак с празника ... червена рокля .... намерихме бързо ,но пробва и черната същата и дилемата бе готова ..... коя да вземем ?! ..... Тъй като бях притеснена ,че времето хвърчи ..... купихме и двете ,черната един номер по-голяма ......
Лудница ,но бе радостна и много доволна и изтърпях и това ..... та обещаното бе да посетим един разкош тук на острова ..... един луксозен имот на един много заможен грък ,който всяка година трескаво подготвя до най-малката подробност всичко ,за да достави радост на малки и големи ...... не мога да ви опиша каква красота и снимки правихме ,и много лакомства ни почерпиха ,Стелиос 5-6 пъти се върна до един огромен дядо Мраз ...... с огромен чувал ,тъкмо напълнят с най-различни лакомства чувала и след броени секунди свършва .... пълнят джобове децата ,сякаш идва края на света ...... тая вечер ще спя удовлетворена и коледно настроена !!!
Благодаря ви ВЛАДИ и ЙОАНКА ,нали съм и гръцка снаха трябва да уважа и сладките на гърците ....... има бъдеще в сладкоправенето ,колкото до училище наистина е правилна констатацията ти .... всеки нещо малко ако бе допринесъл ,света щеше да е и по-красив и мизерията щеше да липсва ..... Оздравявайте всички ,че идват празници ,вълнуващи и краисви за малки и големи ...... днес свекър ми бе човека ,който влезе у нас и съм много доволна ,че е с голямо сърце и щедра душа ,дай Боже !!!
Зарко ,да са ти честити подаръците ,МАМИ ,поздрави на Митака и на всички останали сладка и спокойна нощ !!!!
Ето ги и героите ......

Пожелавам ви тиха, уютна, споделена и много нежна съботна вечер, приятели!
Подарете си предколедно настроение, мигове на вълшебства и любов.. и правете само това, което ви казва сърцето!

-
- виртуоз с тиган
- :: 1 рецепти от Ili71
- :: 2 снимки от Ili71
Добро утро!
Сипвам кафето и ви чакам

Сипвам кафето и ви чакам

- didurana
- магьосник в кухнята
Добро утро,Иле!
Добро утро!
Имам нужда от едно кафе,още не съм си направила..........
Добро утро!
Имам нужда от едно кафе,още не съм си направила..........
-
- виртуоз с тиган
- :: 1 рецепти от Ili71
- :: 2 снимки от Ili71
Добро утро, Дидка!
Заповядай
, аз съм ти сипала 
Заповядай