От цялото си сърце ви благодаря (няма да ви изброявам поименно, за да не пропусна някой) за поздравите, пожеланията, красивите картички и цветя!

Нямахме планове за вечерта, защото не се знаеше кога ще се върне половинката. С Джон седнахме на приказка (върна се в спомените си от времето, когато е бил във военноморските сили) и времето мина неусетно. Половинчо се обади и ме попита дали да купи пица (Джон никога не пожелава да вечеря с нас, но знам, че на купена пица не може да устои

Младежите гледат филм, но аз не се присъединих, защото не мога да не ви видя и да ви благодаря - много сте мили!
Ще се приготвям да си лягам, защото утре се предполага въпреки студа училищата да започнат на време. Днес бяха с 2 часа закъснение. Улиците са разчистени, няма причина. Много е студено и тук, но си е зимно време, не можем да очакваме друго.
Миле, тези дни не се отработват, но са неплатени. Ако училищата имат повече от 4-5 (не съм сигурна за точната бройка) дни с преустановени занятия, заради времето, учебната година се удължава.
Хубав ден на вас!
Влади, пропуснала съм обаждането ти

Лека нощ! На Ани също!