Здравейте!
Моето виене на свят днес е във върхова форма.Зарко чак сега заспа и аз мисля да легна.Отдавам го на умора и на много консумация на чесън,смятам,че ми пада кръвното,нещо не спя вечер добре,Зарито е всичко за мен и аз си го обичам такъв ,какъвто е,но е доста палав,не обича да се заиграва на едно място,пипа навсякъде,достига всичко що се включва,оня ден правя супа топчета -грабна чинията с топчетата,докато я взема от него скочи почна да бърка в купата с другите продукти,спря ,отиде да пипа вратата на камината има ли нужда от дърво,перални,компютри -всичко знаел,ето днес правя салата,сипвам яденето топката лети край мен,разрешила съм да играе футбол в коридора,времето не позволява игри навън ,не се изморява детето,то не е виновно.Мисля да купя баскетболен кош за в къщи ,имам много място в коридорите...извинявам се,бях подробна,но това е положението у нас...

.
Закашлям се рядко,така и не ми достига време да отида на лекар...
Иска ми се малко да отидем някъде сред природа ,на чист въздух,да се смени малко обстановката..Ако имахме баби по селата бих погостувала,сега не съм и на работа...
ПРИЯТНА СЪБОТА И НЕДЕЛЯ!