Мнение
от vladkavl » ср фев 25, 2015 5:40 am
Добро утро, приятелки!
Дидка, не се притеснявай мила, в "лудостите" си не си сама, днес болна но натъпкана с фервекс+ аспирин с вит.C реших, че времето е прекалено благосклонно към мен, защото беше малко под 0-та и нямах и минутка за губене, излязох на терасата да измия прозорците и успях, няма да ви казвам, че след това кихането се утрои но пък като погледнех през измитите прозорци тутакси ми минаваше, нищо не може да ме изнерви толкова, колкото около мен да е разхвърляно и мръсно, сигурна съм ей сега ще се оправя. Днес беше най-топлия ден от седмицата и затова използвах иначе препарата за прозорци замръзва върху стъклото.
Миле, благодаря ти, най-тежката задача е изпълнена, тъй че сега остава да се излекувам и в събота да си посрещна гостите, нямаме повод само ще се съберем 3-4 семейства.
Йоанка, влязох и прочетох доста коментари от линка ти, много от момичета не ги познавам, но на Aliana съм чела коменари по повод несполуки в кухнята мисля, че беше, та тя има невероятно чувство за хумор, радвам се, че повечето продължавате да се разписвате тук.
Бони, ще мине каквото и да е, само от най-лошото няма спасение, така че горе главата.
Момичета, лек ден от мен! Да започнЕм деня с чаша чай!