Добър вечер !!!

Днес си взех изследванията и съм разочарована ,отново холестерол ,триглецириди и ..... малко проблеми с урината .... другото е всичко изрядно ..... Аз се правя сама на докторка и от време на време спирам хапчетата за холестерола и ето резултата ......

както и да е трябва да посетя лекаря и да видя какво ще ми препоръча ..... да отслабна още ,гимнастика и евентуално да ми изпише нови лекарства .... Дотук ,не ми се коментира ,че ме хващат братята ..... дайте да мислим за по-хубави неща ,тая тема нещо не ми харесва ..... Вчера празника мина отлично , хапнахме ,пийнахме и децата бяха повече от радостни !!!! Тортата успях да я приготвя и всеки момент ще дойде госпожата да я вземе ,надявам се да е доволна искаше да е романтична за една 20 годишна госпожица ,е не съм сладкарка толкова от мен ....

Идва време, когато разбираш, че единственото, което има значение е да си здрав, да имаш уютен дом, вкусна вечеря и човек до теб,.. който е готов да те изслуша, да те прегърне и с поглед да ти каже "всичко ще бъде наред, защото те обичам"!
Време е да си пожелаем щастлива, обичана и много уютна вечер, приятели...

Момичета ,не мисля ,че е такъв сироп ,който описвате тоя течен подсладител ....
КАТЕ , тук имаш ти думата какво съдържа ?! Видях едни козунаци ,кото ми грабнаха очите и бяха с такъв подсладител ..... колкото до сиропа има и тук ,но не мисля ,че става въпрос за него .
АНИ, желая ти успех ,миличка !!!!
МАМИ , леко си се оттървала .... пази се ,захарта се вдига лесно и по най-различни причини ,ти знаеш по-добре от мен !!! Бързо възстановяване на ръката ,че както те зная как ще търпиш да не я мокриш или как ще готвиш ?!