Как тече денят на Веселите готвачи? - Април '15
- sladki64e
- магьосник в кухнята
- :: 20 рецепти от sladki64e
- :: 582 снимки от sladki64e
Re: Как тече денят на Веселите готвачи?
Здрасти, Дидка!
Прекрасен ден ти желая!
Прекрасен ден ти желая!
- mami48
- магьосник в кухнята

- vyra59
- магьосник в кухнята
- :: 25 рецепти от vyra59
- :: 43 снимки от vyra59
Здравейте момичета!
Вече си изпих
и чакам пералнята да свърши, защо ли не може и да простира
Ани, бързо оздравяване, ти се измъчи тази зима, дано се оправиш по-бързо
Честита нова седмица, тя е Страстната седмица, идват празници, да гледаме по-ведро на живота

Хубав и спокоен дъждовен ден! Успешна празнична седмица!
Вече си изпих

Ани, бързо оздравяване, ти се измъчи тази зима, дано се оправиш по-бързо

Честита нова седмица, тя е Страстната седмица, идват празници, да гледаме по-ведро на живота

Хубав и спокоен дъждовен ден! Успешна празнична седмица!
- didurana
- магьосник в кухнята
Тук съм..Приятен ден
Аз мисля само вчерашните дрехи на Зарко на ръка да изпера,всичко друго е изпрано и прибрано.Имаше много силен вятър два дни и всичко изсъхна.
Имам излизане,но май ще остане за утре..

Аз мисля само вчерашните дрехи на Зарко на ръка да изпера,всичко друго е изпрано и прибрано.Имаше много силен вятър два дни и всичко изсъхна.
Имам излизане,но май ще остане за утре..
- Diel
- виртуоз с тиган
- :: 10 рецепти от Diel
- :: 43 снимки от Diel
ДОБЪР ПОНЕДЕЛНИК В СТРАСТНАТА СЕДМИЦА!
Добре че е календара та да се ориентираме за сезона.
Като,че ли Коледа наближава ,а не Великден.
Вали си снега и това си е.
Пак намъкнахме зимните дрехи.Дано е за кратко.
Искаше ми се неделята да няма край,тя пък взе,че бързо
се изниза.Но нали ще работим до петък пак е добре.
УСПЕШЕН И ИНТЕРЕСЕН ДЕН!
Добре че е календара та да се ориентираме за сезона.
Като,че ли Коледа наближава ,а не Великден.
Вали си снега и това си е.
Пак намъкнахме зимните дрехи.Дано е за кратко.
Искаше ми се неделята да няма край,тя пък взе,че бързо
се изниза.Но нали ще работим до петък пак е добре.
УСПЕШЕН И ИНТЕРЕСЕН ДЕН!
- mami48
- магьосник в кухнята

- janova
- магьосник в кухнята
- :: 90 снимки от janova
ДОБРА ВЕЧЕР!
Кате,добре сте направили като сте напазарили по отрано
.И аз съм за украсата.Създава празничност
!
Аз още не съм съставила менюто.Утре ще помисля
.
Ани,дано скоро отшуми неразположението.И аз понастинах,при нас вятъра е много неприятен,но лимоните ми помогнаха.
МОМИЧЕТА,ХУБАВА ВЕЧЕР И СПОКОЙНА НОЩ!

Кате,добре сте направили като сте напазарили по отрано

Аз още не съм съставила менюто.Утре ще помисля

Ани,дано скоро отшуми неразположението.И аз понастинах,при нас вятъра е много неприятен,но лимоните ми помогнаха.

- dianakatou
- виртуоз с тиган
- :: 9 рецепти от dianakatou
- :: 119 снимки от dianakatou
Красива, смирена и благополучна седмица и за Вас!
Едно от най-големите чудеса на Бога е да дава възможност на обикновените хора да вършат необикновени неща..
Нeкa в дyшите ви гpee cвeтлинaтa нa бoжecтвeнoтo, сърцата ви да бъдат изпълнени с любов и доброта, а домовете ви да са топли и изпълнени със радост и много обич !!!!
ДИДКА ,тук съм ..... малко витаеща ,малко по задължения и естествено на църква ..... и да приготвям постни гозби .....
Всяка година го споменавам ,че Великден и самата страстна неделя е увертюрата към един от най-големите християнски празници
..... нито богатите трапези ,нито приготовленията са смисъла на тоя празник ,а именно да изпитаме духа си ,да сме по-добри и по-човечни и същевременно да се помолим и да благодарим на Божия син за всичко ..... Моля се в настъпващите дни всички да почувстваме великата Божия любов в душите ни !!!!!!!!
Светла ,благословена и пълна с обич седмица ви желая !!!
НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЛИ ИМЕННИЦИ С ТОЛКОВА КРАСИВИ ИМЕНА ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ ,МНОГО КЪСМЕТ И ЩАСТИЕ !!! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ !!!
И накрая да се похваля или да се оплача ..... в събота вечер съпруга ми пристига с една ,огромна кутия .... решил да ми прави подарък за Велик ден хлебопекарна .... една лудница ..... един хляб досега приготвих и ми хареса ,но някак се поузорих .... много рецепти ,нетрадиционни немски повечето ..... и половината плот се зае .... то само мен ме няма ...толкова техника .... на моменти се замислям ,че някой може и да ме упрекне ,но това ми идва на ум в момента ....колкото до козунаците пак на ръка ще си ги приготвя .... експериментите след празниците .... сега почвам да търся рецепти .... здраве да е и да купува подаръци !!!!!
Лека и спокойан нощ на всички ,имах представяне и с Тапер и ми идва малко на нагорнище !!!! АНИ ,оздравявай бързо !!! 

Едно от най-големите чудеса на Бога е да дава възможност на обикновените хора да вършат необикновени неща..
Нeкa в дyшите ви гpee cвeтлинaтa нa бoжecтвeнoтo, сърцата ви да бъдат изпълнени с любов и доброта, а домовете ви да са топли и изпълнени със радост и много обич !!!!

ДИДКА ,тук съм ..... малко витаеща ,малко по задължения и естествено на църква ..... и да приготвям постни гозби .....
Всяка година го споменавам ,че Великден и самата страстна неделя е увертюрата към един от най-големите християнски празници
..... нито богатите трапези ,нито приготовленията са смисъла на тоя празник ,а именно да изпитаме духа си ,да сме по-добри и по-човечни и същевременно да се помолим и да благодарим на Божия син за всичко ..... Моля се в настъпващите дни всички да почувстваме великата Божия любов в душите ни !!!!!!!!
Светла ,благословена и пълна с обич седмица ви желая !!!
НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЛИ ИМЕННИЦИ С ТОЛКОВА КРАСИВИ ИМЕНА ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ ,МНОГО КЪСМЕТ И ЩАСТИЕ !!! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ !!!
И накрая да се похваля или да се оплача ..... в събота вечер съпруга ми пристига с една ,огромна кутия .... решил да ми прави подарък за Велик ден хлебопекарна .... една лудница ..... един хляб досега приготвих и ми хареса ,но някак се поузорих .... много рецепти ,нетрадиционни немски повечето ..... и половината плот се зае .... то само мен ме няма ...толкова техника .... на моменти се замислям ,че някой може и да ме упрекне ,но това ми идва на ум в момента ....колкото до козунаците пак на ръка ще си ги приготвя .... експериментите след празниците .... сега почвам да търся рецепти .... здраве да е и да купува подаръци !!!!!

- ivkaa75
- магьосник в кухнята
- :: 4 рецепти от ivkaa75
- :: 3 снимки от ivkaa75
добро утро,
- ivkaa75
- магьосник в кухнята
- :: 4 рецепти от ivkaa75
- :: 3 снимки от ivkaa75
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
С благодарност към всички работещи в сферата на здравеопазването грижещи се за нашето здраве!
От сърце да им пожелаем здраве, щастие и много успехи
в благородната им професия!
С благодарност към всички работещи в сферата на здравеопазването грижещи се за нашето здраве!
От сърце да им пожелаем здраве, щастие и много успехи
в благородната им професия!