Добро утро ..... за мен ,а за всички вас ,ранобуднички Добър ден !!!!

Сноши поукъсняхме ..... Виви се прибра и нямаше търпение да разказва къде са били и какво е видяла , аз полузаспала трябваше да чуя всичко ..... имам и подарък един хубав пролетен шал .... в цветове ,които нямам ....развълнува ме ..... а също и думите на МАМИ

току-що ,които прочетох ....
За мен са неща ,които идват отвътре и се подразбират отново от само себе си ...... проста работа ,но колко е трудно да се проумее....
Тъй като ние сме един от островите ,на който именно пристига толкова народ ,заради близостта с Турция е нормално проблема да е малко по-голям при нас ,а и в Лесвос ..... жалка картинка ..... тук им дават временни документи за 6 месеца и после ...... накъдето им видят очите из Европа ..... не зная точно какво помага ЕС и разни организации ,но вода ,мляко и всичко от първа необходимост се набавя от доброволци ...... а доколкото знам митрополита е осигурил храната .... но са много ...Сирия е много близо и няма спиране ....един ,огромен поток ..... един фотограф снощи сподели ,че най-свидните му снимки от цялата му кариера са именно сега .... от очите на малки ,големи и по-големи .... има деца ,които са ги качили в лодките без никой да ги придружава ......
Тъй като ме пораздруса здраво това видео от родилен дом в София ....като майка не мога да не изразя и аз своето мнение .....
Замислих се първо колко хора не могат да изпитат тая радост, да имат свое детe ..... и после след дългоочакваната радост ..... да се роди здраво бебе как един изрод може да го увреди ..... не зная ..... така и животните не постъпват ...... колко по-долу може да падне един човек ???!!!! Новородено ???!!!! ...... горчива първата глътка въздух ......
Единствено Бог да ги пази и дано е добре малкото сладурче ,колкото до грижовната акушерка ...... има толкова улици за метене и Бог да я съди .... потресена съм !!!! .За определени професии е нужно търпение ,ласка и внимание ...... нямаш ли ги .... бягай !!!!!
Красив и усмихнат ден ,приятели !!!!