Здравейте, дружки-веселушки!
Много ми е приятно като имам време да съм сред вас! А тези дни тук е прекрасно и разнообразно - от басейн до спа сред сняг

. Присъединявам се и аз към партито и толкова много се размечтах...
Влади, страхотен е дворът ви - как няма да искат децата да си ходят в България и да прекарват лятото там. И на мен ми се прииска да ти дойда на гости.
Нели, какво по-хубаво от това да запазиш детския си дух! От цялото си сърце и душа ти желая мечтите ти по-скоро да се сбъднат!
Благодаря на всички за хубавите думи и за това, че ми харесвате "бурените"

.
Ани, благодаря ти за информацията. А ти и прекрасна, както и кученцето и горската ти градина ( много обичам около къщата да е гора, горски полянки).Преди време посях семенца на маргаритки и бяха изникнали от тези белите, големите, но тази година нещо ги няма. За сметка на това тези са превзели всичко. Бях си преместила временно ягодите в тази градинка и мислех да ги размножа, но сега с тези маргаритки дано оцелеят и наесен планувам да ги преместя вече на постоянно място. И боровинки имам, но птичките винаги ме изпреварват и не можем да ги опитаме. А най-се радвам, че здравеца, който ми дадоха се е хванал.
Дидка, Влади и аз се посмях с вашите фризьорски патила.
Баба ми е разказвала една случка, когато за пътви път ме е завела на фризьор и аз за благодарност след като ме е постригала съм казала: "Пу, не те е срам!"

. Сигруно от тогава съм загубила доверие и винаги със страх ходех да се подстригвам. На времето имаше един фризьорски салон в града и сядайки на стола се молех да не се заприказват докато ме подстригват (което най-редовно ставаше) и да ме офъкат. А когато къдренето беше на мода, хазайката ми имаше фризьорка, която дойде в блока и всичките наред ни накъдри. Бяхме много щастливи с моята приятелка. Жената добре се прави и всички останахме доволни. Аз исках едри къдрици и ги получих. Тогава се вълнувах от прически. Сега нямам подобни вълнения - оставила съм я да си расте на където си иска.
Днес не съм на работ и си позволих да се разприказвам повечко. Но пък домакинската работа приплаква и трябва да запрятам ръкави.
Желая на всички ви прекрасна вечер!
Кейти, успех с ремонта!