Добро утро, приятелки!
Ани, съболезнования за девер ти, да почива в мир!
Какво да ти кажа, наплачи се на воля за всички починалли близки, само така ще ти поолекне, не го стискай в теб, то трябва да излезе....
Нели, същото важи и за теб, мила, плаче ли ти се, плачи. Казват, че времето лекува, макар че не вярвам много в това, според мен времето ти дава "време да свикнеш с болката и загубата", ако от това ще ти стане по-леко ни се оплаквай всеки ден по 3 пъти на ден, бъди сигурна, че няма да досадиш на никой тук, лошото е, че (казвала съм го и на Дидка), че в такива моменти ние сме с теб, но НЕ СМЕ ДО ТЕБ, за да..........се наплачем заедно, може би, защото всеки носи нещо в себе си, което го е разтърсило и променило и е готов най-малко да изслуша.
Йоанка, радвам се, че си намерила време да попишеш повечко тези дни
Кате, ТИ -МАЙКА ОРЛИЦА, как само забелязваш всяко отсъствие, имамхме 3 почивни дни тук и уважихме един рожден ден, един курбан и едно излизане с приятели, кажи речи по цял ден навън, за всеки ден по нещо, затова не писах много, но сега съм тук
Дидка, браво за хубавите резултати, още по-красива и интересна екскурзия в бъдеще ви пожелавам.
Миле, страхота си на снимката.
НА вас и на всички неспоменати веселушки, не съм го казвала (тежка съм на тия неща, защо и аз не знам) и аз ви обичам момичета, и ако не ви усещах близки отдавна да съм духнала от тук, но не, 2 дни отсъствие и ми става приятно, че се забелязва
Лек ден на всички и никой да не намаля писането, всеки си има стил, история и МЯСТО ТУК. Добре го казах, нали???