Ех, мила Влади,това вече е сложна ситуация - поплаках,много съчувствам на такива хора,моля се на никого да не случва,а за теб - стопли ми сърцето мило момиче, истински приятел си в пълният смисъл на думата, само ако знаеш - как обичам и ценя хора като теб, чисти сърца,винаги готови да протегнат ръка, да си жива и здрава и остани винаги такава - за острото в речника ни,защото и аз съм такава - в името на истината и справедливоста съм готова на всичко,не искам да съм мекотело,което се съгласява със всеки и всичко, що за човек ще съм, ако нямам собствена позиция, миналата година имах същият проблем права си,да и падане имаше, вярвай ми, страх ме е да тръгна сама някъде,затова децата са винаги около мен,миличките ми, днес съм по -балансирана,наливам кафета и тъпча шоколад,по -добре ми е,определено.

Илинка, лек и прекрасен ден и на теб, пропуснала съм това за котето,разбрах от поста на Нели, намери ли се или...Влади, дано Бог се смили над твоята приятелка и да пребори всичко - с приятели като теб,това не е невъзможно,успех от сърце пожелавам!