Привет, приятелки!
Тръгнахме инцидентно за Берово в петък сутрин, имат голям фолклорен фестивал този уикенд, не беше планувано и трябваше да събера набързо багажа. Нели, не можах да ти пожелая лек път, но сега ти пожелавам страхотни прежвявания в този красив град и лееко пътуване навръщане, поздравления за снимките, изглеждаш прекрасно, както и това коети си ни показала от града, дано се оправи времето та да си облечеш и рокличките. Ани, успех на интервюто, дано е това, което искаш и от което имаш нужда, за 6-ците
Дианка, и това ще отмине, не знам как да те успокоя или какво да ти кажа...........
Натали, градината се подържа много трудно, много работа и много средства отиват, но си заслужава,ако нямаш помощ не можеш да се справиш сам, човекът който се грижи за свекър ми полага грижи и за градината частично, както и девер ми, ние само финансово участваме и докато сме тук месец и половина ги отменяме.
Йоанка, и всички момичета, благодаря ви за хубавите думи за кухнята, стана добре, както искахме, трудничко от разстояние но не е невъзможно.
МНого ни хареса хотелът в Берово и по-точно кухнята, собствениците си приготвят голяма част от храните (кисело мляко, сирене, и други млечни продукти, кетчуп, сладка от диви ягоди, малини, боровинки, сок от диви плодове, хляба си го месят и пекат на пещ, яйцата са домашни) а колко чужденци имаха, днес трябва да пристигнат 30 човека американска група, не съм очаквала такъв наплив от чужденци честно да си кажа. Около 7-8 км. от Берово има граница, която е готова от тяхна страна но от наша нямат интерес да я направят, иначе е на 25 км. от нашето село и ако направят пътя ще минава точно покрай нашата къща да не говорим, че сега пътуваме 2-3 часа до там а ако се отвори пътя ще ни е не повече от 40 мин. ПОЛИТИКА
Отиваме на вечеря, лека вечер на вас.