Нели, благодаря за прекрасните снимки - успя да ме пренесеш сред тази красота! Пак ще ги разглеждам и ще чакам още.
Дианка, Ани, преди да пратите написаното си го копирайте, в случай, че се загуби после само да го пейстнете в нов опит. И на мен преди време ми правеше така и винаги се застраховам преди да го пратя

Кате, ако се чувстваш добре без месо, не яж. Набавяй си желязо от други места - много зеленчуци са богати на него, както и жълтъците на яйцата. Казват, че по-трудно се усвоява от организма. Приемай витамин C, който спомага за усвояването му. Когато приемаш желязо избягвай мляко и млечни произведения, защото те пречат на усвояването му. Защо да се тъпчеш с месо, ако не ти е приятно.
Влади, почивайте си, разхождайте се, че ваканцията бързо свършва. Дано момчето ти е по-добре и не се появява повече.
Миле, във ваканция са децата, но за да не скучае го записахме за различни класове - рисуване, тнци, спорт. Тази седмица беше на рисуване и много добре е усвоил уроците. Аз много обичах да рисувам като малка, но така и не взе никакви уроци и не се научих да рисувам правилно.
Лека нощ ви пожелавам, а аз ще ставам да правя мъфини, че съм обещала.