Добър ден !!!
НЕЛИ ....... зачудих се на кого ли приличаш и описвайки майка си се вписваш 1:1 с нея да ти е жива и здрава ,много лъчзарно излъчване и млада !!!
Не можех да не започна с теб ..... аз съм сладкодумна ,но тоя път ще се постарая да съм по-кратка и да извлека с няколко изречения това ,което искам да ти кажа ......
Първо ...... макар и виртуално се радвам ,че имам щастието ,късмета и радостта да сме приятелки !!!! По-искренно не мога да се изразя .....
Второ ..... мнооооооого си "голяма" моето момиче ,надраснала си възрастта си и си разбрала смисъла на живота ...... радвам се за теб ,за това ,което си !!!
Толкова чистосърдечност ,доброта и приземеност не се среща често в днешно време ,зная ,че си ерудиран човек ,но че си толкова голям ....... току-що го усетих .....
Радвам се ,че имаш такова голямо и сплотено семейство , От мен и в Божиите уши и останалите желания да станат действителност ......
Предполагам колко голяма е била радостта на мама , да е здрава и да си гледа телевизия и да е щастлива жената !!!
От мен да и придадеш ,че само може да се гордее с такава дъщеря ,не за подаръка ...... за всичко ,което си ,мило момиче !!!
От теб блика доброта ,уважение и много живот !!! Желая ти всичко ,което ти носи шастие и радост да е неизменно до теб !!! Бъдете щастливи със съпруга си ,уважавайте семейството си и се радвайте на красотата около вас !!!