Добро утро от мен, девойки!
Наталка, БЛАГОДАРЯ за мелодийката, не се просълзих, не всеки път ми е тъжно но си я изслушах няколко пъти.
Искам да отправя една молба към всички вас, които не живеете във Варна и София, да ми изпратите адресите си, защото искам да ви изпратя магнитчета, каквито натоварих Нели да изпрати на Наталка и тя ще ви ги даде, когато се видите -много сложно нали??? Нели, един ден ще напишем разказ за магнитчетата обиколили света
На летището Нели ми даде магнитчета за Ани и Йоанка, които изпратих, а аз и дадох, колкото имах да ги изпрати във Варна, защото там сте най-много и е по-лесно за да не я ангажирам с повече писма, затова аз ще изпратя на всички останали от тук -чакам адреси.
Миленка, ще го прочетеш ли или не не знам....
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с пожелание за здраве, разбирателство, много лични и професионални успехи
Кате, приятни забавления с Тони, да се налудувате.
Със зъбките шега не бива, хубаво е по-чести профилактични прегледи, тук има хора, които си умират с всички зъби в устата ама ходят на всеки 6 месеца на преглед и почистване. Направи ми впечатление в БГ, че много млади хора са с по няколко извадени зъба, стана ми тъжно.
Ремонта трябва да приключи до края на септември, надявам се да си спазят срока.

спорна работа от мен на работещите а на почиващите, не се преуморявайте от лежане под сянката.