Oх,уморихте ме от смях бе хора

:P
Сега да ви разкажа какъв рев му ударих аз пък

за едно колело :P .1991 год.с едни приятели отиваме на екскурзия до Кишинев,Молдова.Запознахме се на една бензиностанция с един молдовец,той се оказа шеф в полицията,ама това както и да е.Вечерта сме у тях на гости и си приказваме-къде на български,къде на руски,ама се разбираме.И викам аз-къде се продават колела,че искам да купя на сина.Тука в БГ,само балканчета,ама и по това време ги нямаше нещо.Едвам с триста зора намерихме.После ходихме до Одеса и вече ще се прибираме в България.Качваме колелото на багажника отгоре,завиваме го хубаво и тръгваме.Пристигаме на границата и митничаря като видя че е колело вика-сваляйте го.Ами сега?Аз едвам го намерих,на сина колело съм обещала и сега да го оставя тука ли?Молих се,ама-не.Ама и колелото не сваляме.Викам си аз,няма пък.Ще седя тука ,няма да свалям колелото и каквото това.Идва мъжа ми и вика да го сваляме и да тръгваме.И аз тогава като ревнах-няма,викам да пипате колелото.Хълцам аз настрани и не се махам.Митничаря 2-3 пъти дойде,да сваляме колелото,аз рева и се моля да ни пусне и най-накрая ни пусна :P .Явно ни съжали,знам ли

.Перипетиите не свършват до тук обаче.Минаваме Румъния,влизаме в България през Силистра към 7 вечерта.Почти се е стъмнило.Ще минаваме през Ришки проход-да,ама не.Загубихме се

Оттука ли беше,оттам ли беше,тръгнем по един път,ама не е тоз и накрая спряхме,изкарахме ноща там и на другия ден по светло се прибрахме.Големи емоции бяха.А с тези молдовци още си подържаме връзка

!!И сега с приятелките се шегуваме- като има някаква работа за оправяне викам-спокойно бе,като дойда и като ревна там,работата ще се оправи