,аз бих искала да позавали малко че са страшни жеги.Да се похваля че утре ми е полета за България,сискайте ми палци да мине всичко леко и да кацнем спокойно.Тез 3 седмици сигурно няма да мога да пиша защото там нямам комп.но ще гледам поне да чета какво става.Поздрави от мен
 ,аз бих искала да позавали малко че са страшни жеги.Да се похваля че утре ми е полета за България,сискайте ми палци да мине всичко леко и да кацнем спокойно.Тез 3 седмици сигурно няма да мога да пиша защото там нямам комп.но ще гледам поне да чета какво става.Поздрави от мен

Абе Маги какво му има на малкия че пак го води на лекар нещо сериозно ли е?Надявам се не!                          Здравче а ти оправи ли се вече?                                                         Цура сигурно вече си пие ракията в България
 Абе Маги какво му има на малкия че пак го води на лекар нещо сериозно ли е?Надявам се не!                          Здравче а ти оправи ли се вече?                                                         Цура сигурно вече си пие ракията в България  Много целувки от мен и слънчева Гърция!                     [/i][/u]
                                 Много целувки от мен и слънчева Гърция!                     [/i][/u]

Хубав ден на всички желая.
Хубав ден на всички желая.